≫ 

Posao i stambeno pitanje glavni problemi mladih u Zagrebu

Savet mladih traži da se pronađe rešenje

  • 2
Kaštel, Hrvatska Ilustracija, foto: Danica Voinović

Problemi mladih u Zagrebu su i dalje zapošljavanje i stambeno osamostaljenje, saopštio je Savet mladih glavnog grada Hrvatske povodom Međunarodnog dana mladih, istakavši posebnu važnost tih problema usled korona krize.

Savet poziva na zajednički pronalazak rešenja u skladu s "novim normalnim".

Ističu kako upravo takve promene koje nameće mladost konstantno stvaraju nove izazove za sve, naglasivši važnost međugeneracijskog dijaloga i što veće uključivanje mladih u razne procese donošenja odluka.

- Nadamo se da ćemo u danima, mesecima i godinama pred nama svi zajedno unapređivati taj međugeneracijski odnos, s maksimalnim razumevanjem i uvažavanjem i jedne i druge strane - zaključuju mladi Zagreba u saopštenju.

Video: Pogledajte kako se tresao i rušio Zagreb u trenutku udara zemljotresa

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    12. avgust 2020 | 01:38

    Koga boli uvo za Zagreb, kad i mi pored tih istih problema imamo milion drugih. Oni bar mogu u inostranstvo, a mi nigde.

  • barbara

    12. avgust 2020 | 02:36

    To je problem mladih gde god da su... ipak najlepše doba mi je bilo dok sam bila sa mužem u podstanarstvu, nije uvek bilo lako ali smo bili srecniji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA