≫ 

Detalji napada na decu kod Osijeka: Muškarac se žalio na račun za struju, pisao i papi

Dečak i devojčica, stari 11 godina, su pregledani u bolnici. Devojčica je sa lakšim povredama puštena kući, dok je dečak zadržan na lečenju, ali nije u životnoj opasnosti

  • 2
Hrvatska policija Foto: Tanjug/AP

U napadu koji se danas dogodio u mestima Darda i Mece kod Osijeka povređeno je dvoje dece. Njih je šrafcigerom izbo napadač koji je kasnije uhapšen. Hrvatski mediji otkivaju detalje koji su prethodili stravičnom napadu.

Da podsetimo, dečak i devojčica, stari 11 godina, su pregledani u bolnici. Devojčica je sa lakšim povredama puštena kući, dok je dečak zadržan na lečenju, ali nije u životnoj opasnosti.

Uhapšeni 49-godišnjak je iz sela Mece. Prvo je kod jedne prodavnice u Dardi šrafcigerom izbo dečaka, zatim se biciklom vratio u Mece gde je u prolazu sa hiverboarda srušio devojčicu i takođe je ubo više puta.

Kako piše Index.hr, muškarac se na svom Fejsbuku danima pre napada žalio na račune za struju. Sve je prozvao kriminalom u HEP-u i ekonomskim ratom. Poručio je da je prijavio HEP DORH-u, predsedniku i policiji, ali da mu niko ne odgovara, a najavio je kako će se iseliti te odreći hrvatskog državljanstva i državljanstva Bosne i Hercegovine.

Objavio je i rukom pisano pismo u kojem pita šta mora da uradi da bi bio ispisan iz rimokatoličke religije. Poručio je da je poslao pismo i Papi, "ali kulturnije, u Vordu", kao i da je poslao za ispis iz državljanstva BiH te da se javio Evropskom sudu za ljudska prava.

Video: Žena isprebijala policajca, pa dobila po nosu i završila na podu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    17. avgust 2020 | 22:20

    Зашто да не ... и треба да се испише из евиденције римокатолика. Папа им је јавно обећао државу и благостање кад су заједно са Немачком разбијали СФРЈ а од тога су добили државну заставу, монету и химну али су изгубили право на живот достојан нормалног човека!

  • Toni

    17. avgust 2020 | 21:10

    Ima ga I u nemackoj jednu vece sleti na nogu spremio se da izbaci otrov pokazujem zeni ona kaze buba konstrukcijom ekonomski komarac kao avion slatko sam ga ubio od toliko svaba dodje mene da ujede

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA