≫ 

Stravični snimci sa mesta nesreće u kojoj su poginuli beba i roditelji: Od auta nije ostalo ništa

Delovi vozila razbacani su po putu, od renoa u kom je bila porodica Temimović nije ostalo ništa

  • 1

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko sedam sati dogodila u mestu Čađavica, kod Mrkonjić grada, poginuli su Emir Temimović, njegova supruga Ramajana i njihova četvoromesečna beba.

Porodica je stradala kada je Temimović, iz još neutvrđenih razloga, svojim vozilom marke "reno" prešao na drugu stranu kolovoza i podleteo pod kamion.

- Vozač “renoa” je iznenada skrenuo u stranu i udario u kamion. Nejasno je šta je dovelo do toga, jer je put ravan, nije bilo klizavo, vidljivost je bila dobra. Nikoga nije preticao… Vozio je prema Mrkonjić Gradu kada je iznenada skrenuo u levu stranu i podleteo pod kamion koji je naišao iz suprotnog pravca – kaže izvor blizak istrazi.

Emir Temimović, Ramajana i beba, poginula porodica, Čađavica, Mrkonjić grad Foto: Facebook/Mjesna zajednica Sanica

Na mestu gde se dogodila nesreće jeziv prizor. Od automobila u kom je bila stradala porodica nije ostalo gotovo ništa. Delovi vozila razbacani su po kolovozu, a kamion na koji je "reno" naleteo sklonjen je kraj puta.

Veruje se da je porodica rano jutros krenula prema Sarajevu.

Prijatelji i kolege stradalog Emira, koji je radio kao profesor na Odseku za geografiju Prirodno-matematičkog fakulteta u Sarajevu sa tugom se opraštaju od porodice na društvenim mrežama.

Video: Strašna železnička nesreća kod Šapca: U sudaru automobila i voza poginulo je dvoje odraslih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA