≫ 

Majka dečaka izbodenog kod Osijeka: "Napao mi je dete jer su mu isključili struju"

Državno tužilaštvo predložilo je sudiji istrage Županijskog suda u Osijeku određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenog

  • 0
Napadac, napad, srafciger Foto: Shutterstock

Dominik Š. (49) iz Meca koji je juče izbo dvoje 11-godišnje dece na ulicama Darde i Meca priveden je sudiji Županijskog suda u Osijeku. On je osumnjičen za dva pokušaja teškog ubistva. Dan nakon napada dečak iz Darde i dalje je na lečenju u Kliničkom bolničkom centru Osijek, dok je devojčica iz Meca puštena kući. Dečak je, osim što ima teže povrede, teško psihički istraumiran napadom.

- Lekari kažu da će se fizički oporaviti, ali za psihičke traume biće potrebna stručna pomoć. Suprug i ja takođe smo sinoć bili na Hitnoj. Morali su nam dati inekcije - rekla je za Glas Slavonije majka napadnutog dečaka.

Ona navodi da je napadač njima nepoznat. Osumnjičeni je decu napao šrafcigerom.

- Koliko sam čula, njemu je došla Elektra isključiti struju i tada je rekao da će nekoga ubiti. Išao je navodno u Opštinu i kada se vraćao naleteo je na našeg sina, napao ga, seo na bicikl, otišao i napao devojčicu.

Jedna komšinica je dotrčala po nas pa smo i mi trčali k njemu. Bio je sav krvav. Rekao je da nije ništa napravio, a ovaj ga je napao. Govorio je da ga leđa bole. Jedna gospođa mu je pomogla. Bila sam u šoku i nekoliko puta sam je pitala za ime pa mi je jedna komšinica rekla ime koje sam zapisala da se ženi mogu zahvaliti i odužiti.

Ina je njegovateljica, polivala ga je vodom, suprug kaže da mu je stavila neki papir da se zaštiti lice, zato valjda nisam ni videla te ranice. Sin je bio kao da će pasti u nesviest. Zvali smo ga, pričali mu, samo da ne izgubi svest i padne u šok - kaže majka.

Državno tužilaštvo predložilo je sudiji istrage Županijskog suda u Osijeku određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenog zbog opasnosti od ponavljanja dela i radi neometanog odvijanja postupka.

Video: Požar u centru Splita, gore motocikli na rivi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA