≫ 

Mujo pijan izrešetao ženu, pa sebi presudio: Decu iznosili kroz prozor da ne vide mrtvu babu

Kada je shvatio šta je uradio Mujo je okrenuo pušku prema sebi i povukao obarač

  • 0
Bosanska federalna policija, Bosna, Sarajevo Foto: Marko Jovanović

Šezdesetogodišnji Mujo Š. ubio je tri godine mlađu suprugu Habibu. Zločin se odigrao u petak oko 18.30 sati u selu Podgorani kod Mostara.

Kako Avaz saznaje, svemu je kumovao alkohol. Mujo je kobnog dana bio pijan te je izbila svađa između njega i supruge ispred pomoćnog objekta. Mujo je upravo iz pomoćnog objekta dograbio automatsku pušku i izrešetao Habibu.

Izvor blizak istrazi otkrio je da je nesrećna žena pogođena s tri projektila. Iako teško ranjena, Habiba je pokušala da pobegne od razjarenog supruga. Nekako je uspela da se otetura do hodnika kuće, gde je, nažalost, pala i izdahnula.

Mujo je ubrzo došao za njom. Shvativši šta je uradio, okrenuo je cev puške i ispalio sebi hitac u glavu podlegavši povredama na licu mesta.

Isti izvor je otkrio da sa supružnicima u kući živi njihov sin, snajka i troje dece.

Sin je u vreme tragedije bio na poslu, dok su snajka i deca bili u kući. Istražitelji su zbog toga odlučili da decu izvuku kroz prozor, kako u hodniku ne bi videli mrtvu baku.

Sin kada je došao kući i video šta se dogodilo, odmah je pitao za suprugu i decu. Rekao je da je prava sreća što se nisu nalazili u blizini, jer bi ih sve pobio – priča izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima policija je i ranije imala prijave zbog nasilja u ovoj porodici.

Ljudevit Marić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona, potvrdio je za medije da se dogodio nesrećni događaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA