≫ 

Pozadina brutalnog premlaćivanja dve žene kod Zagreba: Sve počelo u hotelu, reč o sukobu porodica

Nekoliko osoba je u bekstvu

  • 0
Nasilje nad ženama, ženom, muž bije ženu, tuče Foto ilustracija: Shutterstock

Brutalni napad drvenim palicama na dve žene, koji se dogodio na autobuskoj stanici u Sesvetama kod Zagreba u subotu oko 14,15 sati, osveta je jedne porodice drugoj, a povod je bio napad koji se 19. avgusta, dakle dva dana ranije, odvio u kazinu u hotelu "Šeraton".

Naime, tada su trojica muškaraca pretukla 41-godišnjaka, o čemu je policija izvestila.

- U sredu, 19. avgusta oko ponoći na Medveščaku u Draškovićevoj ulici, u kazinu nekoliko nepoznatih počinitelja prišla su 41-godišnjaku kojom prilikom su ga uporabom fizičke snage teško povredili - navela je policija, a dan kasnije su pak naveli kako je nad dvojicom muškaraca dovršeno kriminalističko istraživanje.

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom osumnjičenih (37, 19) zbog sumnje da su zajedno počinili krivična dela „Teška telesna povreda" i "Učestvovanje u tuči“, a 37-godišnjak i krivično delo „Pretnja“ na štetu oštećenog muškarca.

Kako pak saznaje "Jutarnji list", u kazinu Diamond palace u "Šeratonu" te noći je brutalno pretučen 41-godišnji Šerif Z., a napala su ga trojica članova druge porodice - Toni, Denis i Nazif. Sva trojica su ga istovremeno tukla šakama po glavi polomivši mu nekoliko kostiju lica. No, to nije bio kraj, već je dan kasnije Toni snimio video poruku u kojoj je na romskom jeziku pretio Šerifu Z. rekavši da ga u "Šeratonu" nije ubio samo zbog nadzornih kamera, te da će ga drugi puta kad ga vidi ubiti.

Policija je ubrzo uhapsila Tonija i Denisa, no Nazifa nisu pronašli te je za njime raspisana poternica.

Međutim, samo dan kasnije, Šerif Z. je od žrtve postao osumnjičeni. Naime, on i članovi njegove porodice na autobuskom stajalištu u Sesvetama napali su 24-godišnju devojku i jednu maloljetnicu povezanu s osobama koje su ga napale u "Šeratonu", pritom teško povredivši 24-godišnjakinju.

Sada je pak policija uhapsila Šerifa Z. i njegovu 29-godišnju suprugu.

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem i ženom, 41-godišnjakom i 29-godišnjakinjom, zbog sumnje da je 41-godišnjak počinio krivično delo „Teška telesna povrda, a 29-godišnjakinja krivično delo „Telesna povreda" - navela je policija.

Takođe, kao i u prvom slučaju, u begu se nalazi još nekoliko članova porodice Šerifa Z. za kojima policija traga.

Video: Na ženama svet ostaje: Radnica zlatare u dugačkoj suknji premlatila lopova stolicom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA