≫ 

Još jedan penzioner uhvaćen kako snima golu decu na plaži: Manijaci vršljaju po Jadranu

Italijan (68) na plaži mobilnim snimao golišave mališane kako se igraju

  • 3
Dete-skola-plaza-foto-pixabay Dete na plaži Foto: Pixabay

Porečka policija sprovela je kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 68-godišnji italijanski državljanin počinio krivično delo iskorišćavanje dece za pornografiju, javlja Glas Istre.

Naime, u nedelju, 23. avgusta oko 14 sati, muškarac je u nudističkom kampu u okolini Poreča mobilnim telefonom snimao nago dete. Odmah po dobijanju prijave, policijski službenici došli su na mesto događaja, uhapsili 68-godišnjaka i obavili pretragu telefona, prilikom čega su pronašli inkriminišuće fotografije.

Takođe su obavili pretragu kamper vozila koje muškarac koristi te su privremeno oduzeli laptop, tablet i drugu informatičku opremu, koju će pregledati kako bi se proverilo da li se i tamo nalaze snimci ili fotografije koje prikazuju decu bez odeće.

Osumnjičeni je po završetku kriminalističkog istraživanja, 24. avgusta u poslepodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Podsetimo, pre nekoliko nedelja, slobode je lišen i državljanin Nemačke (83), nakon što su ga roditelji prijavili policiji jer su primetili da telefonom snima njihovu decu.

Incident se odigrao 8. avgusta, takođe u kampu u Poreču, a prilikom pretresa njegovog kampera, pronađeni su kamera i pedofilski snimci.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA