Pozvala drugaricu da se pomire, ova je ošišala i isekla makazama po licu: Krvava tuča zbog momka

Ivona Đ. iz Foče makazama nasrnula na svoju drugaricu zbog momka

  • 4
Tuča žena, žene, devojka, devojke, učenice, zlostavljanje, nasilje, šamaranje, davljenje, davi, udavila maltretiranje Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Ivona Đ. (22) iz Foče se sumnjiči da je pretukla drugaricu Miju M. (22) iz Pala i makazama joj odsekla kosu, i isekkla po licu, nakon svađe zbog momka.

Bizaran slučaj odigrao se u utorak uveče u stanu Mije M. u fočanskoj ulici Kralja Petra.

Srpskainfo nezvanično saznaje da su se devojke i ranije svađale zbog istog momka, a u utorak uveče Mija je pozvala drugaricu da se pomire.

Međutim, ponovo su se posvađale, a Ivona je uzela makaze i s njima napala Miju.

- Prvo joj je odsekla pramen kose, a zatim je makazama posekla po licu, glavi i rukama. Pozvana je policija koja je brzo stigla i povređena je odvezena u bolnicu u Foči, dok je osumnjičena ispitana – objasnio je izvor Srpskainfo iz istrage.

Policijska uprava Foča navodeći inicijale saopštila je da im je ovaj slučaj prijavljen juče oko 19. 45 časova.

–-Prijavljeno je da je M. M. iz Pala napala njena drugarica Đ. I. iz Foče, i nanela joj telesne povrede po telu i glavi sa kojom je pokušala da reši od ranije nastale probleme i nesporazume. Naime, M. M. je pozvala Đ. I. u njen stan da pokušaju da reše njihov nesporazum ali je Đ.I. uz pomoć makaza odrezala M.M. veći pramen kose, a potom joj i nanela povrede u vidu ogrebotina i rasekotina na glavi i telu. Policijski službenici su povređenu M.M. odvezli u Univerzitetsku bolnicu Foča gde joj je ukazana lekarska pomoć, a o događaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje – saopštila je policija.

Video: U trenutku nervnog rastrojstva napao policajke pa završio sa dva metka u telu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kuku lele

    26. avgust 2020 | 15:01

    Zalosno dokle smo stigli! Kakvo je to ponasanje i razmisljanje mladih. Uzas!Farma, zadruga , parovi

  • Hh

    26. avgust 2020 | 15:16

    Po meni sve što se dogadja krivi su roditelji u 70% slučaja ...ne razgovaraju sa decom kada treba suviše brinu o drugim stvarima ne kontrolišu decu sa kim se druže kako provode vreme šta gledaju na TV a što je najviše zabrinjavajuće ti isti roditelji guraju podstiču decu nekim nemoralnim stvarima i prihvataju to raširenih ruku (što zbog para,što zbog nekog kompleksa niže vrednosti itd.).

  • Neko

    26. avgust 2020 | 15:06

    Ova korona i online nastava koliko toliko smanjile vrsnjacko nasilje, a sad kad se vrate u skole sa maskama, po grupama, isfrustrirani, podeljeni, bice tek svasta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA