"Svađale smo se, uzela sam sekiru": Određen pritvor ženi koja je iskasapila majku

Osumnjičena za ubistvo je priznala zločin

  • 0
Hapšenje, lisice, žena, žene, baba, baka, uhapšena Foto: Shutterstock

Okružni sud u Bijeljini odredio je jednomjesečni pritvor Ramzi K. (62) iz Kozluka kod Zvornika osumnjičenoj da je sa više udaraca sekirom ubila svoju majku Namku K. (83).

Pritvor je određen zbog bojazni da će boravkom na slobodi osumnjičena ponoviti krivično delo, budući da je i ranije osuđivana zbog ubistva. Takođe i zbog same težine krivičnog dela i takozvanog uznemirenja javnosti – navode u Okružnom sudu, prenosi Srpskainfo.

Prema saznanjima, Ramza K. je tokom saslušanja priznala zločin i istražiocima ispričala da je svemu prethodila svađa između nje i majke. Tokom svađe ona je dohvatila sekiru i oštricom najmanje četiri puta udarila majku u glavu, piše Avaz.

Nakon zločina Ramza je otišla u PS Kozluk i dežurnom policajcu prijavila šta je učinila, nakon čega je i uhapšena. Telo njene majka policija je zatekla u hodniku kuće u kojoj su njih dvee zajedno živele.

Muža ubila pijukom

Ramza K. je pre 11 godina takođe uhapšena zbog svirepog zločina. Naime, ona je 30. juna 2009. godine u kući svoga brata u Kozluku kod Zvornika, pijukom do smrti izudarala supruga Ramadana K. sa kojim je imala troje dece.

Ramadan je podlegao, a obdukcija je utvrdila da je čak 41 put bio udaren budakom po glavi i telu.

Motiv ubistva bila je bolesna ljubomora.

Video: Užas u Vranjskoj Banji: Pronađena dva tela u lokvi krvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA