Objavljen snimak napada na mlade Srbe u Vukovaru

Dok osobe ulaze u automobil, mladići iz jedne grupe im se približavaju, okružuju automobil i otvaraju zadnja i prednja vrata, udarajući rukama i nogama one koji su unutra

  • 17

Četvorica mladih Srba napadnuta su sinoć oko 23 sata u Vukovaru, a na video-snimku napada, koji je danas dobio hrvatski portal Novosti, vidi se kako nekoliko osoba ulazi u automobil, čini se da ih je najmanje četiri, a nedaleko od njih se nalazi nešto veća grupa mladića.

Dok osobe ulaze u automobil, mladići iz te grupe im se približavaju, okružuju automobil i otvaraju zadnja i prednja vrata, udarajući rukama i nogama one koji su unutra.

Iako vozač pokreće automobil, jedan napadač i dalje udara osobu na zadnjem sedištu, sve dok oni ne uspeju da se udalje u automobilu.

Predsednik SDS S-a Milorad Pupovac danas je na konferenciji za medije rekao da je incident poslednji u nizu kontinuiranih organizovanih napada na građane srpske nacionalnosti.

To je već treći napad za tri dana u Vukovaru, kako je novinarima danas rekao Pupovac. Prvi napad, kako piše portal Srbi.hr, dogodio se u ponedeljak popodne kada je nekoliko muškaraca presrelo 21-godišnjeg Srbina iz Vukovara, ali je on uspeo da izbegne da bude prebijen.

Drugi napad dogodio se sledeće veče kada su četiri osobe napale 39-godišnjaka i 26-godišnjaka i udarile ih u glavu i telo. Napadnuti muškarci pomoć su potražili u bolnici.

Iz PU Vukovarsko-sremske jutros su saopštili o sinoćnjem napadu na mladiće, ali nisu bili navedeni ni motiv, ni nacionalnost učesnika, dok su poslepodne rekli kako je istraga u toku i da su privedene dve osobe.

Video: Snimak mučkog napada na dva Srbina u Vukovaru: Šutiraju ih dok leže na podu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    27. avgust 2020 | 22:56

    A MI USTASE U SRBIJI CUVAMO KAO ZASTICENU VRSTU A NASA VLAST KAZNJAVA DRAKONSKI SRBE AKO IM SAMO NESTO KAZU NEDAJ BOZE!!! SRBI NESMU VISE RECI DA SU SRBI U SRBIJI!!!

  • Vratite se u pecinu

    27. avgust 2020 | 23:00

    Pecinski ljudi ovi Hrvati. Matori,mladi sve je out. Kako ce vam se ta mrznja prema Srbima obiti o glavu,samo cekajte zlo. Zlo radite,zlo cete i dobiti i to sa kamatom,BezBoznici,necastivi

  • Laki

    27. avgust 2020 | 23:03

    Nek se Srbi malo organizuju i da se brane od ovih umobolnih Hrvata...ups, pleonazam...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA