≫ 

Otac (48) uhapšen zbog obljube ćerke (14), banjalučki lekari potvrdili crne slutnje

Devojčica jedno vreme provela u hraniteljskoj porodici

  • 9
Pedofil, zlostavljanje Foto-ilustracija: Shutterstock

Banjalučka policija uhapsila je oca (48) iz Potkozarja kod Banjaluke nakon što je utvrđeno da je imao seksualne odnose sa svojom kćerkom (14).

Nesrećna devojčica juče je ceo dan provela u policiji i kod lekara koji su na kraju potvrdili najcrnje slutnje, odnosno da je imala odnose, piše Srpskainfo.

- Slučaj je Policijskoj upravi Banjaluka prijavljen juče, nakon čega je usledila detaljna istraga. Devojčica je bila u policiji, pa zatim i kod lekara koji je potvrdio crne slutnje - objasnio je izvor iz policije.

Srpskainfo piše da je devojčica jedno vreme provela i u hraniteljskoj porodici.

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su da im je slučaj prijavljen juče.

- Policiji je prijavljeno krivično delo obljuba deteta mlađeg od 15 godina. Policijski službenici sprovode niz aktivnosti pod nadzorom dežurnog tužioca OJT Banjaluka. Sve dalje informacije u ovom slučaju davaće tužilaštvo - naveli su u PU Banjaluka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sofronije

    29. avgust 2020 | 14:04

    Imam predlog da ovakva bića se zatvore u istraživačke svrhe da bar nečemu služe,eto nećemo smrtnu kaznu,ali ne želim da o trošku poreskih obveznika planduje u zatvoru.Lepo nove vakcine, lekove,ili šta god već lepo testirati na ovakvim monstrumima.zasto bi jadna nedužna bića pa čak i pacove iskorišćavali kad već imamo gnusnija bića pa čak i od pacova .

  • Bakica

    29. avgust 2020 | 11:35

    Kastrirati ga i doživotno u zatvor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA