≫ 

Crnogorski mediji: Dogovorena koalicija u Budvi, evo ko je prisustvovao sastanku

Još nije razgovarano o predsedničkom kandidatu, ali je izvesno da će to biti Carević

  • 3
Marko Carević Foto: Printscreen/Youtube/ A1TV Montenegro

Kako pišu crnogorski mediji, predstavnici tri izborne liste ”Marko Bato Carević - Za budućnost Budve”, “Dragan Krapović - Budva je naša nacija - Demokrate” i “URA za sve građane Budve - Crno na bijelo” načelno je dogovorila koaliciju.

To je potvrđeno Vijestima nakon sastanka koji je održan danas, a predstavnici SDP nisu se pojavili iako su bili pozvani.

Sastanku su prisustvovali Carević, Nikola Jovanović u ime koalicije "Za budućnost Budve", Krapović, Krsto Radović i Mijomir Pejović iz Demokrata, a u ime URA Blažo Rađenović i Milijana Vukotić Jelušić.

Još nije razgovarano o predsedničkom kandidatu, ali je izvesno da će to biti Carević.

Tri liste ukupno imaju 21 od 33 odbornička mandata u lokalnom pralamentu.

Video: Krivokapić: Desila se sloboda, pružamo ruku pomirenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maksa

    2. septembar 2020 | 20:16

    Zelim da pohvalim Vas u ekipi Telegrafa , imate nepristrasno profesionalno izvestavanje , to je ono sto nam treba ovde u Srbiji sad . Dobro je sto se Vlada Republike Srbije I Predsednik nisu mesali u izbore u Crnoj Gori . To je unutrasnje pitanje Crne Gore , srpski interes je da se ostvare sto bolji odnosi dve bratske zemlje , da nestanu netrpeljivosti zastava I podela jer smo braca I isti narod . Ja postujem Crnu Goru , smatram je I dozivljavam nista manje od Srbije, jer oni su na Bozic ginuli da bi se Srpska vojska povukla preko Albanije , dali su vladarsku dinastiju, to se ne zaboravlja. Srpska Pravoslavna Crkva ce ostati I dalje Srpska , nema podela I promena , samo netreba nasedati na provikacije onih koji su na sve spremni samo da bi produbili jaz. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vucic radi u cilju da se ceo ovaj region smiri, da razmena robe I dobara I ekonomske prilike poboljsa . To su resenja koja donose boljitak narodima.

  • Ns

    2. septembar 2020 | 17:48

    Samo daje đuki što dalje🤣

  • стеван дугалић

    3. septembar 2020 | 02:56

    Браћо волимо се дали си по мајци Србин а по оцу Црногорац.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA