≫ 

Stravičan lančani sudar kod Zagreba: Dve osobe poginule, vatra gutala kamione

Udes se dogodio u blizini naplatne rampe Zagreb-istok na putu Bregana - Lipovac

  • 9
Hrvatska, kamion, saobraćajna nesreća Foto: Printscreen/Facebook/BHTruck

Najmanje dve osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se danas desila na na auto-putu A3 u Hrvatskoj, kada su se sudarila tri teretna i dva privatna automobila.

Smrtno su stradale dve osobe iz teretnih vozila, saopštila je zagrebačka policija. U nesreći su učestvovala dva teretna vozila turskih, a treće crnogorskih nacionalnih oznaka, kao i vozila bosanskohercegovačkih i bjelovarskih registarskih oznaka. Vatrogasci su ugasili požar oko 18 sati.

Hrvatska vatrogasna zajednica saopštila je da je požar gasila ekipa od 21 vatrogasca s devet vatrogasnih vozila.

- Burad koja su eksplodirala predstavljala su veliku opasnost pri spasavanju i gašenju - kazao je zapovednik JVP Ivanić-Grada Dario Kezerić, prenosi Tanjug.

Još nije poznat razlog, ni način kako je do nesreće došlo, kažu u policiji koja u saradnji s nadležnim državnim tužiocem sprovodi istragu.

Na video snimcima sa društvenih mreža može se videti otvoren veliki plamen koji je zahvatio kamione i oblak gustog crnog dima koji ide u vis. Takođe, svedoci kažu da su mogle da se čuju i detonacije.

Iz policije su medijima rekli da su dojavu o udesu primili u 16.50. Udes se dogodio u blizini naplatne rampe Zagreb-istok na putu Bregana - Lipovac.

Video: Kombi pun migranata sleteo u reku u Hrvatskoj, poginula žena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    9. septembar 2020 | 18:44

    Na prostorima bivse YU je voziti kao igrati ruski rulet , bahati i nervozni vozaci , preticu preko pune linije , obilaze agresivno cak i na kratkim seoskim dionicama.

  • Mr.O

    9. septembar 2020 | 18:38

    Koga briga ee stvarno ??!

  • Ivan

    9. septembar 2020 | 20:49

    Kamioni su iz Turske, a 3 auta nisu naveli ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA