Državljanin Srbije uhapšen po Interpolovoj poternici: Austrija ga traži zbog prevare, pao u BiH

Srbina traže u Beču zbog teških prevara

  • 0
Hapšenje, lisice, uhapšen, policija Hapšenje/ Foto ilustracija: Shutterstock

Državljanin Srbije čiji su inicijali I.R. kontrolisan je juče na ulasku u BiH na graničnom prelazu Кarakaj i predat je službenicima Sudske policije Suda BiH, saopšteno je iz Granične policije BiH.

- Službenici Jedinice granične policije Zvornik lišili su slobode državljanina Srbije za kojim je Interpol Beč raspisao poternicu zbog krivičnog dela teška organizovana prevara - saopštili su iz policije.

Istog dana, pripadnici Granične policije BiH su na aerodromu Sarajevo na letu iz Baden-Badena uhapsili trojicu državljana BiH na osnovu raspisanih potraga.

Prilikom graničnih provera lica čiji su inicijali A. A. ustanovljeno je da ga potražuje Osnovni sud u Banjaluci zbog krivičnog dela teška krađa.

Ovo lice predato je službenicima Okružnog centra sudske policije Istočno Sarajevo.

Za lice čiji su inicijali D. B. utvrđeno je da ga potražuje Opštinski sud u Tuzli zbog krivičnih dela prevara i teška krađa, te izdržavanja kazne zatvora. D. B. je predat službenicima Odeljenja sudske policije sudova u Кantonu Sarajevo.

Za lice čiji su inicijali R. O. ustanovljeno je da ga potražuje Opštinski sud u Sarajevu zbog krivičnog dela krađa, a u toku dana biće predat nadležnom organu, javlja Srna.

Službenici Jedinice granične policije Trebinje juče su lišili slobode lice čiji su inicijali S. Ž. jer ga potražuje Osnovni sud u Trebinju radi izdržavanja kazne zatvora. Ovaj državljanin BiH kontrolisan je na izlasku iz BiH na prelazu Кlobuk i predat je službenicima Okružnog centra sudske policije Trebinje.

Video: Krvava sačekuša u Kaluđerici: Ispalio metak u glavu muškarcu (60), pa pobegao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA