≫ 

Filmska jurnjava na Baščaršiji: Radnica ko bez duše jurila lopova, savladala ga i predala policiji

Dok je jurila čoveka koji joj je ukrao novac iz kase Azra nije ni pomišljala na to da je možda naoružan. Da je sebe izložila opasnosti shvatila je tek kada je uspela da ga savlada i preda policiji

  • 12
Azra Bećirović Foto: Klix.ba

Azra Bećirović, radnica jedne prodavnice na Baščaršiji u Sarajevu, juče je uspela da savlada lopova koji je iskoristio njeno odsustvo od pulta i ukrao joj novac iz kase.

Sigurnosne kamere su sve snimile, a Azra za Klix objašnjava kako je sve izgledalo. Ona kaže da je u radnju ušetao čovek koji je glumio migranta i da je iskoristio trenutak u kom je nakratko bila odsutna od pulta, otvorio kasu i ukrao novac.

- Čula sam da se kasa otvara i videla osobu koja uzima novac. Počeo je da trči, a i ja za njim. Trčao je prema Logavinoj ulici, a kad je shvatio da se tamo nalazi policijska stanica, krenuo je da trči u suprotnom smeru. Napravio je tu krug, pošao kroz pasaž pored Jevrejske sinagoge, zatim izašao na glavnu ulicu - priča Bećirović.

Sve vreme se, nastavlja, drala da je lopov, nakon čega se u potragu za lopovom uključilo i nekoliko građana koji su pomogli Azri.

- Nakon određenog vremena čula sam povike: "Policija, policija", ali bili su u civilu i nisam znala jesu li to zaista policajci. Sustigla sam konačno lopova koji je bacio novac. Pokupili smo novac, policajci su se predstavili i lopov je vrlo brzo uhapšen. Kasnije sam shvatila da je mogao biti naoružan, da ima nož, ali nisam u tom trenutku razmišljala o tome. Drago mi je da je sve završilo dobro - kazala je Bećirović koja je diplomirala kriminalistiku.

Kako prenosi Klix uhapšeni je nekoliko sati posle pušten iz policijske stanice, a od ranije je poznat po vršenju istih krivičnih dela.

Video: Lopovi upali, počeli sve da ruše, a onda su ih hrabre Srpkinje pretukle: Neverovatni snimci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sta rec

    11. septembar 2020 | 10:06

    Vazno je da je pustit iz policije, sta ce im kad ga vec znaju. Fino i od nje sad je faca....

  • 🤨

    11. septembar 2020 | 10:01

    Bravoooo devojko👏

  • Trebe

    11. septembar 2020 | 10:32

    Su kod nas postale mnogo opasne 😀😀😀??!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA