≫ 

Deda za volanom divljački nagazio gas: Hrvatska Policija ga zaustavila pri brzini 246 km/h

Vozaču je na mestu prekršaja naplaćena novčana kazna u iznosu od 6.000 kuna (skoro 800 evra)

  • 2
senior stariji muškarac volan vozi automobil zena žena  provod Foto: Shutterstock

Nakon serije kažnjavanja brzih vozača na hrvatskim auto-putevima stigla je vest i da je jedan nemački državljanin star 70 godina zaustavljen zbog istog prekršaja, piše hrvatski Indeks.

On je u poršeu nemačkih tablica na auto-putu nedaleko od Pirovca u Hrvatskoj vozio 246 kilometara na čas, objavila je policija.

Najveća dozvoljena brzina na hrvatskim putevima je 130 kilometara na sat.

Vozaču je na mestu prekršaja naplaćena novčana kazna u iznosu od 6.000 kuna (skoro 800 evra) uz zabranu upravljanja vozilima B kategorije na području Hrvatske u trajanju od mesec dana.

Odmah zatim je na istom mestu zabeležena brzina kretanja od 241 km/h, i to automobila kojim je upravljao 32-godišnji ukrajinski državljanin. U pitanju je bio BMW ukrajinskih registarskih oznaka.

Vozaču je na mestu prekršaja naplaćena istovetna novčana kazna i zabrana upravljanja vozilima B kategorije na području Hrvatske u trajanju od mesec dana.

Video: Tantalove muke: Neko bi ovde uparkirao šleper, ali ovaj dekica ne uspeva ni smarta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    14. septembar 2020 | 21:04

    Kapitalisticki dementni burzuj,adrenalin koji opseda mladalacku energiju,tako je i kroz njegov um i telo propicio adrenalin mladalacke energije gde covek dobija osecaj da je ko momak u najbolje dane

  • Ništa posebno ali nikad više

    14. septembar 2020 | 21:07

    Vozilo sam V6, Ford Škorpio,par puta 240km/h,imao sam 25godina i mnogo iskustva,u samokontroli,iz padobranstva. Vozilo i ja smo iz izdržali. Vazno je da je autoput dobar I bez saobracaja. Za ova vozila i nije neko dostignuće, malo se ljudi pogube, pa ih milicija resetuje. Sve je ok, dok se ne nešto ne desi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA