≫ 

Nesvakidašnja scena u Zagrebu: Vatrogasci spasavali policajce koji su obezbeđivali Prajd

Ispred zgrade Ustavnog suda na Trgu sv. Marka oko 17 sati policijski kombi na kom je bila kamera našao se u problemu

  • 2
Zagreb, Prajd, Parada ponosa

Foto: Tanjug/AP

Dok su policajci osiguravali Zagreb Pride 2020 pod sloganom 'Sloboda unutar i izvan četiri zida' na glavnim ulicama u centru metropole, na Gornjem gradu, tačnije na Trgu svetog Marka njihove kolege su "zapele" policijskim kombijem o žice.

Kako prenosi Jutarnji, ispred zgrade Ustavnog suda na kućnom broju 4. Trga sv. Marka oko 17 sati policijski kombi na kojem je bila kamera našao se u problemu.

Odmah su o tome obavestili svoje kolege u Operativnom centru koji su, pak, poslali poziv zagrebačkim vatrogascima da otkače kameru, koja je zapela i ostala zakačena za žice kroz koje prolazi električna energija.

Na mesto intervencije stigla su trojica vatrogasaca koji su vrlo brzo policijsku kameru "spasili" i otišli dalje na novu intervenciju.

Video: Prljavi ples - Zaljubljeni par se skinuo na ulici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    19. septembar 2020 | 19:52

    Da je neko pricao pre 50 godina ili cak i 100 god da ce se drustvo transformisati u ovakvo ludilo,strpali bi ga u ludnicu i proglasili ludim,da zadevuise ustavni poredak zemlje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA