• 0

Devojčica propala kroz zatvoreni šaht nasred trga na kom se igraju deca: Horor u Rijeci

, Telegraf

Poklopac šahta se izokrenuo kada je dete stalo na njega i devojčica je propala

  • 0
Mišeluk, Novi Sad, šaht, pas

Ilustracija Foto: Privatna arhiva

Uz obilne kiše, poput one koja je juče padala u Rijeci, česti su problemi sa šahtama, a sinoć je umalo došlo do tragedije kada je na Drenovi tokom igre na trgu, na zelenoj površini na kojoj se i inače deca često igraju, jedna devojčica je pala kroz “zatvoren” šaht.

- Večeras nam je dete palo u šahtu. Ovu na slici. Šahta je bila zatvorena, ona je potrčala preko nje, a zatvorena šahta se izokrenula i ona upala unutra. Srećom je to ona plitka varijanta, postoje i duboke gde samo nestaneš. Sada nećemo razmišljati o toj opciji tragedije, UC je dobro i sad spava - napisao je Kristian Benić na Facebook-u.

On kaže da se šahta nalazi nasred zelenog dela površine prilično solidno plaćenog središnjeg drenovskog trga na kojem se mahom igraju deca.

Večeras nam je dijete palo u šahtu. Ovu na slici. Šahta je bila zatvorena, ona je potrčala preko nje, a zatvorena šahta...

Posted by Kristian Benić on Wednesday, 23 September 2020

- Ovakav level šoka nisu tri pandemije. Uglavnom, nisam neracionalan tip, ne mislim da gradska komunalija može i mora odmah da reši svaki mikro problem, ali kada pogledam listu poteza, ponašanje pojedinaca, disfokuse, način provođenja pojedinih projekata iz te sfere pitaš se kako svi ne upadnemo u neku šahtu. Uglavnom, nikada dete ne sme da upadne u šahtu jer se igra - napisao je Benić.

Jutro nakon Benić je i dalje u šoku jer mu je neverovatno da se takve stvari mogu događati.

“Nije mi namera nikoga da optužujem, ali šahte su na svakom koraku i ovo se može ponoviti s puno gadnijim posledicama pa ovo govorim kao upozorenje - rekao je Benić za Novi list.

Video: Mali Kinez propao kroz šaht, prolaznici se polomili da ga izvuku živog

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima