≫ 

Izvukli telo devojke koja je kolima sletela u Neretvu: Mladić preživeo nesreću, pokušao da se ubije

* U Neretvi je danas pronađeno telo 28-godišnje žene koja je sinoć sletela u reku kod Konjica * Mladić koji je preživeo nesreću pokušao sebi da oduzme život

  • 2

Muškarac inicijala A.D. (24) koji bio u automobilu s devojkom koja je smrtno stradala u sletanju automobila sa Spiljanskog mosta kod Konjica, pokušao je da izvrši samoubistvo i trenutno se nalazi na psihijatriji.

- Telo 28-godišnje devojke A.Đ. iz Konjica danas je izvučeno iz Neretve kod Spiljanakog mosta, a prema prvom pregledu radi se o utapanju - kazao je mrtvozornik Alan Hodžić za Klix.ba.

Dodaje da je vozilo marke Mercedes sinoć oko 22 časa sletelo u kanjon Neretve, kao i da je sa unesrećenom devojkom bio 24-godišnji muškarac. Kako je rečeno, muškarac je pokušao da izvrši samoubistvo, pa je u teškom psihičkom stanju smešten na psihijatriju u Mostaru.

Tužitelj Mediha Balić je rekla kako se radi o klasičnom sletanju, a ko je upravljao vozilom utvrdiće se naknadno.

- Više detalja znaćemo nakon sprovedene istrage - rekla je Balić.

Muškarac koji se nalazio s devojkom u automobilu, kako je kazala, naknadno će biti ispitan.

Akcijom izvlačenja tela rukovodila je Federalna uprava civilne zaštite, a učestvovali su ronioci, GSS kao i pripadnici drugih službi spasavanja, kao i policijske snage.

Video: Od stana na Belim vodama, u kome je eksplodirao bojler, ostalo samo zgarište

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA