Predsednik hrvatskog Sabora pozitivan na korona virus, u izolaciji od srede

Iz sabora javljaju kako Jandroković ima blage simptome, oseća se dobro i kod kuće je

  • 0
Gordan Jandroković Printskrin: Youtube/Hrvatska demokratska zajednica

Predsednik hrvatskog Sabora Gordan Jandroković koji je u samoizolaciji, testirao se danas i u večernjim satima dobio pozitivan nalaz na korona virus, dok je test potpredsednika sabora Željka Rajnera bio negativan, pišu hrvatski mediji.

Iz sabora javljaju kako Jandroković ima blage simptome, oseća se dobro i kod kuće je.

Portal Indeks podseća da je Jandrokoviću samoizolacija određena u sredu (30.9.) kada je osobi iz njegovog kabineta potvrđena zaraza korona virusom. Budući da je Jandroković bio u kontaktu s njim dan ranije, epidemiolozi su mu odredili samoizolaciju u trajanju od dve sedmice.

Osim Jandrokoviću, mera samoizolacije određena je i potpredsedniku sabora akademiku Željku Rajneru, sekretaru Davoru Orloviću i četvorici zaposlenih u kabinetu predsednika sabora.

Željko Rajner je za Indeks potvrdio da nije pozitivan na kovid-19.

- Moj test je negativan. Večeras sam dobio rezultate. I dalje sam u samoizolaciji, sve do 12. oktobra. To se nažalost ne menja, ali dobro je znati da je test negativan - rekao je potpredsednik sabora Željko Rajner.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA