≫ 

Bolnica saopštila dijagnozu mitropolita Amfilohija: Odbio je da se testira na koronu

Urađene su mu i laboratorijske analize

  • 3
Crna Gora izbori 2020. Montenegro Election Foto: Tanjug/AP/Risto Božović

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije ima prehladu, odnosno obični bronhitis, saopštila je cetinjska Opšta bolnica ''Danilo Prvi'', koja je juče, kako se navodi, pružila zdravstvenu zaštitu mitropolitu, javlja RTCG.

Iz ove zdravstvene ustanove su saopštili da je osoblje te bolnice juče, na poziv Mitropolije crnogorsko-primorske, pružilo zdravstvenu zaštitu Mitropolitu i da je doktorka konstatovala da se radi o prehladi, odnosno običnom bronhitisu, te da je uzela krv za laboratorijske analize koje su urađene u laboratoriji cetinjske bolnice na ime Rista Radovića.

Doktorka koja je obavila pregled saopštila je i da je imala nameru da uradi RTG pluća i bris na Kovid zbog aktuelne epidemiološke situacije, ali da je mitropolit odbio pomenute pretrage smatrajući da za to još nema potrebe.

Kako je saopšteno, cetinjska bolnica će, kao i do sada, nastaviti da profesionalno pružati zdravstvenu zaštitu svim pacijentima odnosno svim građana Crne Gore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • branislav

    4. oktobar 2020 | 22:50

    Odbio je i Bogu hvala na tome jel' bi ga sigurno zarazili ovim virusom...

  • Tt

    4. oktobar 2020 | 23:45

    Javnim objavljivanjem podataka o zdravstvenom stanju pacijenta, uprava bolnice je prekrsila zakone drzave. Mogu biti tuzeni.

  • Rona

    5. oktobar 2020 | 09:36

    Ali kako to sad moze da se odbije (a da ne dobijes kaznu zbog ugrozavanja javnog zdravlja)? Hocu i ja da odbijem!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA