Generalni direktor Železnica FBiH prijavljen da je pretio radniku: Ubiću tebe i tvog prijatelja

On je na saslušanju u policiji negirao navode

  • 0
Tuča, pesnica, napad Foto-ilustracija: Shutterstock

Enis Džafić, generalni direktor Železnica FBiH, koga je vlada predložila za reizbor u toj državnoj firmi, a njegovo ponovno imenovanje odbio Nadzorni odbor, prijavljen je Tužilaštvu Kantona Sarajevo zbog pretnji smrću radniku u toj firmi.

Džafić je na saslušanju u policiji negirao navode iz krivične prijave, što je za Dnevni avaz potvrdila portparol Tužilaštva Kantona Sarajevo Azra Bavčić, prenosi Tanjug.

Ona je rekla da je protiv Džafića Tužilaštvu podneo krivičnu prijavu radnik A. A. zbog, kako je navela, ugrožavanja bezbednosti.

Bavčić je rekla da je A. A. u krivičnoj prijavi naveo da ga je Džafić presreo 15. septembra automobilom u ulici Paromlinska i uputio mu ozbiljne pretnje smrću: "Ubiću tebe, a tako će završiti i tvoj prijatelj".

Navedeno je i da je Džafić, koji je bio u društvu nepoznate osobe, zatim fizički pokušao da se obračuna sa A. A., ali je on uspeo da pobegne.

Video: Udario je glavom i oborio na pod: Radnik obezbeđenja na Novom Beogradu nokautirao ženu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA