≫ 

Zarobili i silovali ratnog vojnog invalida kod Odžaka, tri dana se iživljavali: Jedan napadač umro

Slučaj je u triler završnici dodatno zakomplikovan, jer je prvooptuženi u ovom predmetu N. B. pred kraj istrage umro, ali su druga dvojica silovatelja optužena

  • 3
depresija, tužan, muškarac Foto: Pixabay

Stravična priča koja je potresla region prošle godine konačno je dobila svoj tužilačko-sudski epilog. Naime, radi se o otmici i silovanju ratnog vojnog invalida iz Tuzle, kojeg su trojica muškaraca bukvalno zarobila u kući u Odžaku, gde su se nad njim seksualno iživljavali, piše Avaz.

Kako je za list potvrdio potupajući tužitelac u ovom predmetu, slučaj je u triler završnici dodatno zakomplikovan, jer je prvooptuženi u ovom predmetu N. B. pred kraj istrage umro, pa je u odnosu na njega istraga zatvorena, ali su druga dvojica silovatelja optužena.   

Naime, protiv njih je nadležni sud potvrdio optužnicu te se očekuje skori početak glavnog pretresa. Tužilac je potvrdio da su optuženima produžene mere zabrane, a koje se tiču napuštanja mesta prebivališta i apsolutne zabrane prilaska žrtvi i bilo kakvog kontakta s njim.

Prema detaljima optužnice do kojih je došao portal Avaz, ratni vojni invalid prošao je strahovitu golgotu od kojih se ledi krv u žilama, jer je preživeo užasavajuće i gnusne stvari.

Prema navodima optužnice zlostavljani muškarac je N. B. upoznao na jednoj od klinika UKC-a Tuzla. Na njegov poziv, 11. novembra 2019. krenuo je u goste kod njega u Odžak ne sluteći šta će doživeti. Po njega je došao čovek kojeg je poslao N. B., a u automobilu je, prema iskazu žrtve, video razne tablete i pištolj.

Kada je doveden u Odžak, osumnjičeni su tražili da isključi mobilni telefon, a on je uspeo krišom da pošalje poruku supruzi da ga “spasava”. Nakon isključivanja mobilnog, trojica muškaraca počela su da se ljubie i diraju po genitalijama, a kazali su Tuzlaku da će i on to morati da radi.

Rob u podrumu

Odveli su ga u podrum, gde su ga vezali. Tukli su ga i iživljavali se terajući ga na oralni i analni seks.

Tuzlak je bio faktički rob trojice muškaraca. Iživljavanje je trajalo tri dana. Četvrti dan u krvavoj odeći su ga isterali vani. Pomoć je zatražio od prvih komšija, ali oni nisu hteli ili smeli da mu pomognu. Nasreću, naišao je neki čovek koji ga je prevezao do Tuzle, nakon čega je u UKC-u proveo 23 dana.

Video: EKSTREMNO UZNEMIRUJUĆE: Pokušao da siluje ženu na prepunoj stanici, niko nije pritrčao da pomogne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😱😱

    7. oktobar 2020 | 14:42

    Kakvo sudjenje kakvo? Metak u celo bilo kome od takvih svugde u svetu!!

  • Zagor

    7. oktobar 2020 | 19:12

    Odzak je centar ustasa u 2 sv ratu, Berlin je bio pao a Odzak nije. Nista cudno koliko uja tamo zivi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA