≫ 

Optužnica protiv Stanivukovića: Tereti se da je 10 godina zlostavljao suprugu, pa ju je zapalio

Žrtva je, prema pisanju lokalnih medija, navodno 2012. godine prvi put pobegla od osumnjičenog

  • 1
Hapšenje, lisice Ilustracija, Foto: Shutterstock

Okružni sud u Banjaluci potvrdio je optužnicu protiv Branislava Stanivukovića (43) iz Srpca, koji se sumnjiči da je u julu ove godine ubio vanbračnu suprugu M. M. tako što ju je polio benzinom i zapalio na lokalnom putu kod Aleksandrovca.

Stanivuković se optužnicom tereti za krivično delo “teško ubistvo” za koje je predviđena zatvorska kazna, javlja Srpskainfo.

Teško povređena M.M, kojoj su konstatovane teške opekotine po celom telu, podlegla je povredama posle dvonedeljne borbe u UKC Republike Srpske.

Stanivuković se prema optužnici tereti da je punih 10 godina zlostavljao, tukao i psihički maltretirao svoju vanbračnu suprugu, braneći joj da ga napusti i da bilo kome priča o tome.

Kako tvrdi ovaj portal, ona je navodno prvi put 2012. godine pobegla od osumnjičenog, a u znak osvete zapalio kuću njenog očuha i majke u mestu Mrčevci kod Laktaša. "Spskainfo" piše da se vratila u zajednicu sa osumnjičenim jer je navodno strahovala za život maloletne ćerke.

Stanivuković se tereti da je pratio vanbračnu suprugu M.M, koja je bila u društvu sa kćerkom. Presreo ih je na lokalnom putu Aleksandrovac – Mrčevci. Iako je žrtva pokušala da pobegne, osumjičeni ju je prema tvrdnjama tužilaštva stigao, polio benzinom i zapalio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA