≫ 

Zagrepčanin zažalio zbog afere s tuđom ženom: Ljutiti muž ga skinuo golog, slikao i ucenjivao

Optuženi muškarci odbacuju svaki vid krivice, mladi ljubavnik detaljno je opisao iznenadnu agoniju kroz koju je prošao

  • 0
Preljuba, Ljubomora, Odmeravanje, tuča, svađa Preljuba ga skupo koštala / Foto-ilustracija: Shutterstock

Upuštanje u ljubavni klinč sa tuđom suprugom još će dugo pamtiti Zagrepčanin A.S. koji je u jednom trenutku završio go kao od majke rođen na javnom prostoru u Zagrebu gde je pritom fotografiran i iznuđivan.

Ako je suditi prema optužnici zagrebačkog tužilaštva, Alžirac K.L. (25), inače suprug fatalne Zagrepčanke, zajedno je sa sunarodnikom H.E.O. (30) odlučio je da "naplati" prevaru, piše Jutarnji list.

I dok dvojica optuženih muškaraca odbacuju svaki vid krivice, a zavodnica koristi zakonsko pravo da ne svedoči, mladi ljubavnik detaljno je opisao iznenadnu agoniju kroz koju je prošao.

Naime, 3. marta ove godine prevareni suprug K.L. odlučio je da "skuva" osvetu, te je telefonom prvo ženinom ljubavniku uputio ozbiljne pretnje smrću

- Ubiću te kad te vidim prvog puta. Znam da si spavao s mojom ženom.

Potom je K.L. predložio da se nađu i porazgovaraju. I sreli su ga u neposrednoj blizini jednog hrama u Ulici Bizek.

- Kritičnog dana oko 17 sati K.L. je hteo da sa mnom razgovara. Pristao sam, te me je poveo do parkiranog Smarta crne boje. Na vozačevom mestu bio je neki muškarac, također alžirskog porekla, koji je s njim na alžirskom komunicirao. I tad mi je K.L. rekao da se skinem go. Nisam na to pristao, a nalazili smo se 50 metara od suvozačeve strane auta. K.L. se pritom obraćao vozaču, a meni je pokazao rukom da pogledam u unutrašnjost auta.

Go, nag muškarac Morao je da se skine na licu mesta / Foto: Pixabay/Deedee86

- Od straha sam pogledao i video na suvozačevom mestu metalni cevasti predmet koji je bio prekriven jaknom svetlije boje. Vidljiv je bio samo vrh tog predmeta i bio je to pištolj koji je na samom vrhu imao nišan. K.L. mi je potom ponovno pretećim glasom rekao da se skinem. A kako sam video da se radi o dvojici muškaraca i da je u autu možda i pištolj, od straha sam počeo da skidam svu odeću sa sebe – prisetio se A.S. u tužilatvu, pritom ne negirajući intimni odnos.

Tako golog, K.L. ga je, tvrdi dalje, počeo da ga slika telefonom. Najmanje četiri fotografije su snimljene.

- Zahtevao je da se okrećem i govorio mi kako će me tim fotografijama ucenjivati, da će ih svima slati kako bi me kompromitovao. Tražio je i da mu mesečno isplaćujem određeni iznos i da će mi naknadno reći koliko tačno i kako da mu uplaćujem. Pokazao mi je četiri fotografije mene golog. Zapretio mi je da ga ni slučajno ne smem prijaviti policiji, jer će ubiti mene i moju porodicu. Kad je odlazio, rukom je prešao preko grla pokazujući da će me priklati. Njih su dvojica otišla, a ja sam bio prestravljen, nemoćno sam se osećao i opravdano se bojim za svoju porodicu – opisivao je dramatične trenutke A.S.

Auto kamera, smart telefon, mobilni telefon, automobil, kamera Navodno ga je slikao i ucenio / Foto: Shutterstock

Alžirac K.L, koji je za sebe rekao da je maser sa završena dva razreda srednje škole i s primanjima od 2.500 eura u jednoj ustanovi tvrdi da nije pretio, niti je žrtvu slikao, a kamoli tražio novac.

Njegov partner u zločinu H.E.O, inače otac dvoje dece s privremenim boravkom u RH, ipak je otkrio da mu je K.L. ponudio 100 kuna za prevoz do određene lokacije.

- Obećao mi je 100 kuna nagrade za vožnju pa sam ga poslušao. Video sam da K.L. priča s jednim čovekom, da je bio jako ljut, razgovarali su oštro. A ja sam bio sam u autu i nisam hteo da se mešam. Gledao sam svoj mobilni. I iskreno nisam video da bi se ta druga muška osoba skinula gola i da ga je K.L. fotografisao – pravdao se H.E.O, tvrdeći da u autu pištolja nije bilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA