≫ 

Saša Vidović izvršio samoubistvo u zatvoru: Ostavio oproštajno pismo majci i bratu

Saša Vidović osuđen je 2019. na 18 godina robije zbog teškog ubistva Miroslava Lazarevića u Istočnom Sarajevu 2016. godine, zbog nezdozvoljene proizvodnje i prometa oruža i zbog izazivanje opšte opasnosti, tako da je trebalo da robija 19 godina

  • 3
Sasa Vidovic Foto: atvbl.com

Saša Vidović zatvorenik u KPZ Foča izvršio je samoubistvo vešanjem. Kako ATV nezvanično saznaje, Vidović je ostavio oproštajno pismo majci i bratu.

Saša Vidović osuđen je 2019. na 18 godina robije zbog teškog ubistva Miroslava Lazarevića u Istočnom Sarajevu 2016. godine, zbog nezdozvoljene proizvodnje i prometa oruža i zbog izazivanje opšte opasnosti, tako da je trebalo da robija 19 godina. Inače, njemu je danas krsna slava.

Vidović je zbog ubistva Lazarevića osuđen zajedno sa Aleksandrom Bulatovićem, koji će robijati 18 godina.

Miroslav Lazarević važio je za jednog od članova auto-mafijaške grupe iz Istočnog Sarajeva. Nakon njegovog ubistva ređale su se osvete, pa je u Novom Sadu ubijen i Željko Bulatović, otac Aleksandra Bulatovića, kao osveta za ubistvo Lazarevića.

Saša Vidović dovođen je u vezu sa škaljarskim klanom, a navodno je njegovo ime dovođeno u vezu i sa ubistvom navijača Partizana Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi.

Video: Muškarac se upucao ispred kasarne na Banjici, ne zna se da li je živ

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA