• 2

Isplivale fotografije razuzdanih hrvatskih policajaca: Pivo, dildo i zabava usred stanice

, Telegraf

Na fotografijama se vidi da su bile prisutne i dve, tri dame - ponašanje policijskih službenika je neprimereno

  • 2
Policajac policija

Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Dalmatinski portal objavio je juče seriju fotografija s žurke policajaca, održane u stanici aerodromske policije u jednom od sedam Kaštela.

Snimci su nastali pre deset godina, što može da se zaključi prema rekvizitima s kojima se policajci zabavljaju, a malo je reći da su prizori neprimereni.

Od običnog skidanja uniforme preko igranja s veštačkim penisom, zatim mačevanja flašama piva u boksericama, pa do rekonstruisanja scena seksa između dvojice ili više muškaraca.

Na stolu se vidi prazna boca viskija, a pivo je teško prebrojati. U jednom trenutku policajci grle "policijski etički kodeks". Koliko može da se vidi, prisutne su bile i dve, tri dame.

Čini se da je predvodnik ove lude zabave mlađi, oženjeni muškarac, s dve narukvice na rukama. Taj je na skoro svakoj slici.

Na zidu je karta grada Splita, ali i splitske vazsdušne luke što može posmatrača da navede na trag da se radi o nekoj od stanica u centralnoj, Splitsko-dalmatinskoj županiji, prenosi 24sata.hr.

Zato je medij i poslao pitanja njihovom odeljenju za odnose s javnošću.

- Do danas nismo raspolagali saznanjima o navedenom događaju, niti o sačinjenim fotografijama. Pregledom javno objavljenog sadržaja na portalu, utvrdili smo da su fotografije snimljene u nekadašnjim prostorijama stanice aerodromske policije Resnik. PAP Resnik je u novim prostorijama od juna 2018. godine. Po izgledu uniforme i tehničke opreme na objavljenim fotografijama evidentno je da se radi o fotografijama koje su snimljene pre otprilike 10 godina. Konačno, bez obzira na protek vremena, sprovešćemo postupak utvrđivanja svih činjenica i okolnosti - rekli su.

Video: Dron ih nahvatao na korona-žurci tokom karantina

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima