≫ 

Neverovatne scene iz Podgorice: Hiljade ljudi ispred hrama dočekalo kovčeg Amfilohija

 ≫ 

Sve do sahrane, zvona svih pravoslavnih crkava u Crnoj Gori zvoniće u 10, 12 i 16 časova

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Keljo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Теодул

    31. oktobar 2020 | 16:45

    Ко слави нођ вештица нека носи маску (отпадници од вере ) а ко је Србин и српскога рода срећна слава Св.Луке и Св.Петра 🌹Деда чекај нас горе и моли Господа за нас грешне ☦️🕊️

  • .

    31. oktobar 2020 | 16:42

    Svetac...!Slava mu...

  • Страхиња

    31. oktobar 2020 | 16:41

    😞☦️🛐🌹Свако има деду, ми имамо Ђеду. Он о свима брине, да буду у реду. Ум и срце своје управља ка Горе, само Бога тражи, Који га и снажи.   На молитву стаје, целог себе даје, за претње не хаје, јер за Вечност траје. Он велику жртву подноси за Бога, и светиње брани од нечастивога.          ЂЕДО, ЂЕДО,  НЕКА БИ И У ВЕЧНОСТИ БОГА ГЛЕД'О        ЂЕДО, ЂЕДО, ТИ КОЈИ СИ ХРИСТУ ЖИВОТ ПРЕД'О.   Храмове подиже и обнавља старе, ал` за овај подвиг безбожни не маре! Не плаши се смрти, за Истину живи, моли се за народ да се с Богом мири.   Литије се нижу широм земље мале, све су душе верне уз свог Ђеду стале.  Јер, благослов његов, знају, чуда ствара, а молитва силна Небеса отвара.          ЂЕДО, ЂЕДО,  НЕКА БИ И У ВЕЧНОСТИ БОГА ГЛЕД'О        ЂЕДО, ЂЕДО, ТИ КОЈИ СИ ХРИСТУ ЖИВОТ ПРЕД'О.   Ал' има и оних којима баш смета што толики народ молитвено шета. Онима на власти ништа није јасно, Ђедо све што мисли изговара гласно.   На мржњу с љубављу увек одговара, док се у молитви с Богом разговара. не могу му ништа, јер он служи Богу, а Божјег човека победит’ не могу.          ЂЕДО, ЂЕДО,  НЕКА БИ И У ВЕЧНОСТИ БОГА ГЛЕД'О        ЂЕДО, ЂЕДО, ТИ КОЈИ СИ ХРИСТУ ЖИВОТ ПРЕД'О.   И верна му чада уз њега су стала, низашта на свету Ђеду не би дала. Већ се чврсто држе уз Христа и Ђеду, да све опет буде у миру и реду.          ЂЕДО, ЂЕДО,  НЕКА БИ И У ВЕЧНОСТИ БОГА ГЛЕД'О        ЂЕДО, ЂЕДО, ТИ КОЈИ СИ ХРИСТУ ЖИВОТ ПРЕД'О. 🕊️🕊️🕊️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA