≫ 

Potvrđena optužnica protiv brata koji je silovao rođenu sestru

On je inače ranije osuđivan, a u pritvoru se nalazi od sredine septembra

  • 0
Maltretiranje devojke, silovanje Foto-ilustracija: Shutterstock

Podgorički Viši sud potvrdio je optužnicu protiv muškarca kog Više tužilaštvo tereti da je dva puta silovao rođenu maloletnu sestru, a jednom pokušao da je siluje, piše podgorički Dan.

On je inače ranije osuđivan, a u pritvoru se nalazi od sredine septembra. Kako je navedeno u optužnici, osumnjičeni je neutvrđenog dana tokom zimskih meseci krajem 2016. godine prinudio tada maloletnu sestru na obljubu, čime je izvršio krivično delo silovanje iz člana 204 stav 4. u vezi stava 2 Krivičnog zakonika Crne Gore.

Neutvrđenog dana tokom leta 2017. godine, upotrebom sile je prinudio sestru na obljubu, izvršivši tako krivično delo silovanje. Takođe, neutvrđenog dana krajem 2017. godine i početkom 2018. godine, upotrebom sile, pokušao je da je prinudi na obljubu, ali se ona odbranila, čime je izvršio krivično delo silovanje u pokušaju iz člana 204 stav 4, piše u potvrđenoj optužnici.

Video: Ana Mihajlovski: Moja sestra je dobro, sa mužem je na salašu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA