Okršaj na letu Podgorica-Beograd: Rukometaši Crne Gore vređali Kneževića?

Rukometaši navodno napali Kneževića da mu "smeta himna njegove države", pa mu poručili da može da izađe iz aviona

  • 30
Milan Knežević Printskrin: youtube/Centar - zvanični kanal

Na letu Montenegro Airlinesa koji je jutros krenuo iz Podgorice za Beograd našli su se crnogorski rukometaši i lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević.

U jednom trenutku došlo je do verbalnog okršaja. Naime, kako prenosi portal Aktuelno.me, crnogorski rukometaši, koji su krenuli na utakmicu tokom leta su pevali himnu Crne Gore i pesme posvećene Krstu Zrnovom Popoviću.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Aktuelno (@aktuelno_me) on

Navodno su i vređali Kneževića, a kada se okrenuo poručili su: “Što je Kneževiću smeta ti himna tvoje države, ako ti smeta ti ovde izađi!”.

Knežević im je na to rekao: “Lako vam je kad ste u čoporu, ajde izađite jedan po jedan napolje na fer. Jedan po jedan, što su oni odbili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    6. novembar 2020 | 17:20

    Dobro im je rekao Knezevic.... u čoporu su opasni,jedan po jedan nidje ih ne cujes...Svaka cast Knezevicu znas ti dobro sa kim imas posla zato si i opušten...

  • Andrija Berane

    6. novembar 2020 | 17:34

    Šaka jada umislili da su nacija.Nebi stadion napunili koliko ih ima. Pravo su im šiptari poručili na onoj utakmici : Milo vas je prevario da nijeste Srbi ali nas ne može ! Sramota kad drugi treba da ti kažu šta si.

  • Глиша

    6. novembar 2020 | 16:58

    А де су они крштени и у којој цркви?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA