Kolinda Grabar-Kitarović se oporavlja od operacije: "Biće potrebno još godinu i više"

- Brinite o sebi i o drugima. Zasipani vestima o virusu, nemojmo zaboraviti da drugi problemi nisu nestali - kazala je bivša predsednica Hrvatske

  • 2
Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Tanjug/AP

Bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u septembru je bila na operaciji stenoze spinalnog kanala vratnog dela kičme u KBC Zagreb, a pre nekoliko dana osvrnula se na zdravstveno stanje, kao i na život posle dužnosti šefa države.

- Život je drugačiji, svakako, opušteniji, lakši, imam više vremena za sebe, za ono što stvarno volim da radim, za saradnju s raznim naučnim institutima, fakultetima... Učim, pišem doktorat, bavim se porodicom - kazala je Grabar Kitarović za N1.

- Oporavljam se od operacije, imam još mesec dana teških restrikcija, a onda će biti potrebno još godinu i više da se živac skroz oporavi - dodala je ona.

Bivša predsednica je u septembru proslavila 52. rođendan, a svojim pratiteljima se tada javila iz svog doma zahvalivši svima na čestitkama, ali i svojoj porodici na podršci koju joj pružaju.

- Duboko ste me dirnuli. I ja svima vama želim svako dobro, ponajpre zdravlje i mir u ova teskobna vremena. Brinite o sebi i o drugima. Zasipani vestima o virusu, nemojmo zaboraviti da drugi problemi nisu nestali. I nemojmo ih zanemarivati, a pogotovo ne ignorisati. Neki su se, na žalost, još i produbili. Nemojmo zaboraviti gladne, umorne, nezaposlene i one koji će to tek biti, bolesne, a posebno nemojmo zaboraviti zlostavljane. Nemojmo biti pasivni promatrači, već aktivni građani. Pružimo ruku onima kojima je potrebna. Ne znamo što nosi sutra i zbog toga smo svi teskobni. Niko se od nas ne zavarava – neće biti lako, napisala je tada Grabar-Kitarović, a prenosi "Večernji list".

Video: Grabar Kitarović: Pružam ruku Zoranu Milanoviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA