Slađanu je odgajila baka, imala je predivno detinjstvo, ali ne i kome da kaže "mama": Sada je traži

"Moj cilj je da saznam pravu istinu. Poznajući svoju baku, znam da ne može biti loša"

  • 2
Slađana Foto: Facebook

Slađana je htela da pronađe majku, ali se baka koja ju je odgajila tome protivila. Nikad nije saznala razloge, ali je nakon smrti bake odlučila da otkrije misterioznu istinu, piše 24sata.hr

Par fotografija majke jedina je uspomena koju ima 51-godišnja Slađana Lončarević iz Širokog Polja, a ona crno-bela na kojoj je kao devojčica s tetkom u beloj bundi i čizmicama od posebnog je značaja.

Upravo bundicu i čizmice Slađani je poslala majka iz Nemačke, gde je s njenim ocem otišla trbuhom za kruhom kad je Slađana imala samo dva meseca. Janja (Mandić) Nikšić svoje dete je tad ostavila sa svojom majkom i ocem - Marom i Ivanom Mandić u Josipinu Dvoru kraj Osijeka. Slađana je od bake dobila svu ljubav i pažnju, osigurala joj lepo detinjstvo, ali nakon sedme godine s majkom više nije imala kontakta.

- Do tada se majka javljala, slala je i pisma, pakete, znali smo gde je. Ali odjednom prestaje kao rukom odneseno - govori Slađana.

Nakon 44 godine ona sad pokušava da pronađe majku.

- Izvadila sam njihov venčani list i saznala da su se rastali 1985. godine - govori Slađana.

Nakon objave na Fejsbuku da traži majku, javilo joj se mnogo ljudi.

Zasad joj je, kako kaže, najverodostojnija informacija od gospođe koja radi u Nemačkoj u državnoj službi. Ona joj je javila da je pronašla Janju Mandić s datumom i mestom rođenja koji se poklapa s podacima Slađanine majke. I dok iščekuje hoće li na adresi u Kelnu zaista biti njena izgubljena majka, Slađana kroz suze ističe:

- Moj cilj je da saznam pravu istinu. Poznajući svoju baku, znam da ne može biti loša. I sama sam majka dvoje dece i ne verujem da može postojati osoba na zemaljskoj kugli koja može napustiti svoje dete.

Video: Oteta beba iz porodilišta. Policija je brzo vratila u naručije svoje majke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    14. novembar 2020 | 18:27

    Od srca želim da se Slađana sretne sa svojom majkom i sazna istinu. Ma šta da se desilo, ako joj je majka živa, zaslužuje da zna šta je to što je njenu majku nateralo da zaboravi svoje dete. Pa 35 godina je otkako se razvela id muža, Slađaninog oca. Mogla je hiljadu puta da joj se javi, da je obiđe, da je pozove kod sebe. Kažem, ma koji razlog da je, mogla je svom detetu da se javi. Ako nije od tada, evo prilike sada.

  • A

    14. novembar 2020 | 19:59

    Šta će ti sada ta zla žena?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA