≫ 

Za ubistvo u BiH optužen pogrešni migrant, Marokanac oslobođen sumnje

Policija u saopštenju navodi da ubistvo počinjeno 17. novembra u ilidžanskom naselju Otis i da je došla do saznanja da osoba A.H. ima opis koji odgovara jednom od osumnjičenih i da je on pronađen i uhapšen 19. novembra

  • 1
Bosanska federalna policija, Bosna, Sarajevo Pucnjava u Tuzli / Foto: Marko Jovanović

Sarajevska policija uhapsila je pogrešnog migranta pod sumnjom da je počinio ubistvo na području Ilidže, proverom je utvrdila da se on ne može dovesti u vezu sa ubistvom, a s obzirom da je reč o stranom državljaninu, on je predat Službi za poslove sa strancima BiH.

Policija u saopštenju navodi da ubistvo počinjeno 17. novembra u ilidžanskom naselju Otis i da je došla do saznanja da osoba A.H. ima opis koji odgovara jednom od osumnjičenih i da je on pronađen i uhapšen 19. novembra.

Nakon provera, utvrđeno je da se uhapšeni trenutno ne može dovesti u vezu sa izvršenim krivičnim delima, pa je kao strani državljanin - migrant, predat Službi za poslove sa strancima BiH.

Prema dostupnim informacijama u tuči u utorak kojoj su uz ubijenog mladića teško povređena još dvojica njegovih prijatelja učestvovala su dvojica migranata koji za sada nisu identifikovani pa policija nastavlja istragu kako bi se otkrilo ko su oni, javlja Hina.

Jasmin Berović kojega je, za sada nepoznati, počinitelj ubio u petak je sahranjen na sarajevskom groblju Vlakovo a na ispraćaju su uprkos merama ograničenja zbog epidemije bile stotine njegovih prijatelja i poznanika.

(Telegarf.rs/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA