Porodici iz Modriče pretili da će ih ubiti: Shvatili da su pogrešili kuću, pa pobegli

Tri muškarca udarala su metalnim šipkama po ogradi porodičnog dvorišta, kada su shvatila da su na pogrešnoj adresi

  • 1
Bosanska federalna policija, Bosna, Sarajevo Pucnjava u Tuzli / Foto: Marko Jovanović

Dva nepoznata muškarca i mladić A. H. (22) iz Vukosavlja kod Modriče izvršila su u subotu uveče, oko ponoći, dva krivična dela koja je policija okarakterisala kao ugrožavanje sigurnosti, saopštili su zvanični izvori, piše Avaz.ba.

Oni su, kako navode iz policije, prvo došli pred porodičnu kuću E. K. u Proleterskoj ulici u Odžaku i metalnim šipkama udarali po ogradi porodičnog dvorišta, pozivajući ukućane da izađu napolje, preteći da će ih pobiti.

- Upućivali su im brojne psovke. Ubrzo su shvatili da su došli ispred pogrešne kuće i da su ozbiljne pretnje uputili članovima pogrešne porodice. Posle toga su otišli u drugi deo grada pred kuću B. K. pa su i njemu uputili slične pretnje, a zatim su pobegli u pravcu Modriče - kažu iz policije.

Zbog dva vezana incidenta u odžačkoj policiji je, kaže izvor, ispitano više osoba, a protiv počinilaca će ovih dana Kantonalnom tužilaštvu u Orašju biti podnesen izveštaj o izvršenom krivičnom delu ugrožavanja sigurnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA