≫ 

Užas u Zagrebu, lift zgnječio dete: Ima teške povrede glave i grudnog koša, bore mu se za život

Dete je dva puta reanimirano

  • 1
Lift, zgrada Foto: Pixabay

U ulici Frana Bulića u centru Zagreba dogodila se tragična nesreća u kojoj je teško povređeno malo dete. Lift u zgradi prignječio je dete u predelu grudnog koša, a brzom reakcijom oca, komšija i vatrogasaca dete je prevezeno u bolnicu, ali je u teškom stanju.

Hitna pomoć pružila je pomoć ocu i komšiji koji su bili jako potreseni događajem, a i sami vatrogasci su rekli da su i oni bili šokirani nesrećom, piše 24.sata.hr.

Policija osim potvrde da se dogodila nesreća do daljnjeg neće davati nikakve informacije.

Dete je hospitalizovano na jedinici intenzivnog nege na KBC-u Rebro, životno ugroženo, s teškim povredama glave i grudnog koša. Saznaje se da je priključeno na respirator, a lekari se bore za njegov život provodeći sve mere intenzivnog lečenja.

Takođe se saznaje da je dete dva puta reanimirano. Prvi puta je reanimaciju odradila ekipa Hitne pomoći u kolima, dok su ga vozili prema bolnici. Potom je usledila još jedna reanimacija, na hitnom prijemu KBC-a Rebro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA