Policajac udarao u vozila sa trobojkama i crkvenim zastavama u Igalu: Izbegnut veći incident

Privedene su tri osobe

  • 12
Incident u Igalu Printskrin: Youtube/CdM Portal

U Igalu se danas po podne dogodio incident tokom organizovanog prolaska kolone automobila, a policija je privela tri lica zbog narušavanja javnog reda i mira.

Snimci incidenta pojavili su se i na društvenim mrežama.

- Danas oko 15.30 u Igalu je, na petlji ispred jednog ugostiteljskog objekta, došlo do narušavanja javnog reda i mira na način što su službenik Uprave policije M.P. i lice V.S. izašli ispred ugostiteljskog objekta i udarali u vozila, koja su se organizovano kretala kroz Igalo sa istaknutim trobojkama i crkvenim zastavama - saopštila je policija.

Oni su, kako se navodi, pokušali od jednog lica da oduzmu zastavu i tom prilikom je na vozilu slomljen prozor, a vozilo je ostvarilo kontakt sa drugim vozilom. U narušavanju javnog reda i mira učestvovao i I.R.

Kolona se zaustavila i nakon verbalnog konflikta navedena lica su se vratila u ugostiteljski objekat, a lica iz kolone vozila su se vratila u svoja vozila i nastavila kretanje.

Policija dodaje da su policijski službenici Centra bezbednosti Herceg Novi sprečili veći incident i da je o događaju obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom koji se izjasnio da u navedenim radnjama nema elemenata krvičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti, već da je reč o krivičnom delu uništenje i oštećenje tuđe stvari čije se gonjenje preduzima po privatnoj tužbi.

Protiv privedenih biće podnete krivične prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, saopštila je policija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA