≫ 

Direktor Instituta za javno zdravlje Crne Gore podneo ostavku usred pandemije

Mugoša je rekao da to čini kako bi novoj ministarki olakšao formiranje tima. U dopisu ministarki poručio da njoj i svim članovima Vlade "želi dobro zdravlje i značajne rezultate, posebno u borbi protiv novog korona virusa i drugih javnozdravstvenih izazova"

  • 5
Boban Mugoša Printscreen Vijesti

Boban Mugoša, direktor Instituta za javno zdravlje Crne Gore podneo je ostavku, javljaju Vijesti.

Mugoša se na ovaj potez odlučio tri dana nakon što je formirana nova Vlada.

- Podnošenjem ostavke želim olakšati proceduru novoj ministarki zdravlja, Jeleni Borovinić Bojović, da formira tim koji će raditi na razvoju zdravstvenog sistema u skladu sa vizijom i prioritetima 42. Vlade Crne Gore - navodi se u dopisu koji je Mugoša uputio ministarki zdravlja Jeleni Borovinić Bojović.

Kao lekar, profesionalac i građanin ove države, kako je dodao "beskompromisno posvećen misiji očuvanja i unapređenja zdravlja stanovništva Crne Gore, ostajem u lnstitutu za javno zdravlje".

- Spreman da i dalje, sa svojim koleginicama i kolegama, doprinosim ciljevima lnstituta i sveopštem dobru i napretku, koliko god je to u domenu moje moći i znanja. Institut za javno zdravlje, čiji sam deo više od 25 godina i kojim sam rukovodio, prepoznaje se po predanom radu, profesionalizmu i stručnosti. Posebno naglašavam posvećenost zaposlenih koji ostvaruju rezultate na koje Crna Gora može biti ponosna. Siguran sam da će tako biti i za vreme Vašeg mandata. Svim članovima Vlade i Vama lično želim dobro zdravlje i značajne rezultate, posebno u borbi protiv novog korona virusa i drugih javnozdravstvenih izazova - naveo je Mugoša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pista

    7. decembar 2020 | 18:12

    Na ovim prostorima tu I tamo neko I podnese ostavku ali u Srbiji da je.. majku majcinsku niko ali niko pa taman da cela drzava sa sve narodom izgori zbog nekog taj neko ne bi podneo ostavku.

  • Lejla

    7. decembar 2020 | 16:10

    Evo da vidimo kako će oni narod prevaspipat i dovest u red...ima da korona nestane kao rukom odnešena...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA