≫ 

Monah Stefan izboden nasmrt u manastiru Glogovac: Policija traga za muškarcem

Meštani su u šoku i u neverici da se desio zločin nad monahom na ovom svetom mestu

  • 32
Nož, ubica, ubistvo Foto ilustracija: Shutterstock

Šipovo je danas potresao nezapamćen zločin, nakon što je monah u manastiru Glogovac pronađen sa ubodnim ranama nanesenim najverovatnije nožem, od kojih je preminuo, saznaju "Nezavisne".

Iako ova informacija zvanično iz policije nije potvrđena, kako od meštana saznaje ovaj portal, kroz Šipovo je prošao kordon policije kao i ekipe Hitne pomoći.

Monah je, kako saznaju "Nezavisne", uboden j u grudi.

Ovaj portal nezvanično saznaje da policija traga i za jednim muškarcem, koji se može dovesti u vezu sa zločinom, ali detaljne informacije od nadležnih organa nisu saopštene.

Meštani su u šoku i u neverici da se desio zločin nad monahom na ovom svetom mestu.

Na zvaničnoj stranici manastira objavljeno je sledeće:

- U neverici i tuzi obaveštavamo sve poklonike Manastira Glogovca da je danas 7. decembra u večernjim satima nepoznati počinilac nožem usmrtio dugogodišnjeg monaha Manastira Glogovca oca Stefana. Svi detalji o ovom stravičnom zločinu biće naknadno saopšteni javnosti posle istrage policije kao i vreme sahrane postradalog monaha Stefana. Večan ti pomen oče naš i brate Stefane! - navodi se u objavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA