≫ 

Komšiju pokušao da ubije lopatom, tukao ga po glavi dok drška nije pukla: Detalji zločina kod Zenice

Kada je žrtvi lopata ispala iz ruke, M. N. ju je uzeo i istom N. S. udarao po glavi sve dok drška nije pukla

  • 1
Lopata, kopanje Foto: Pixabay

Tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona podiglo je optužnicu protiv M. N. iz Zenice zbog pokušaja ubistva. Optužnicu je Kantonalni sud Zenica u celosti potvrdio 2. decembra ove godine.

M. N. je optužen da je pokušao da ubije N. S. 17. septembra ove godine u Kovanićima kod Zenice.

Prema navodima iz optužnice, M. N. je tog dana oko 11.45 sati prilikom asfaltiranja puta koje su obavljali radnici preduzeća „Komgrad-ZE“, nakon verbalnog sukoba s radnicima i komšijama, fizički napao N. S. tako što mu je prišao sleđa, dok je ovaj stajao naslonjen na lopatu koju je držao, prenosi ATV.

Nakon toga mu je iznenada, bez ikakvog povoda, razloga i upozorenja, zadao snažan udarac zatvorenom šakom u predelu potiljka i desnog uha, od kog je N. S. izgubio svest i pao na tlo.

- Iz ruku mu je ispala lopata koju je M. N. uzeo i kojom mu je, u nameri da ga ubije, dok je N. S. ležao na tlu bez svesti, zadao nekoliko udaraca u predelu potiljka, nanevši mu time tešku telesnu povredu u vidu linijskog preloma potiljačne kosti, s ranom glave na potiljaku. Sve to dovelo je do krvarenja ispod meke moždane ovojnice i do otoka mozga - navedeno je u optužnici.

Kako je navedeno u optužnici, od siline udarca pukla je drvena drška na lopati. M. N. je u nameri da nastavi da udara N. S. sprečio M. Dž., koji mu je prišao i odgurnuo ga od povređenog muškarca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mima

    8. decembar 2020 | 10:23

    ja mislim da su prioritetne vakcine narodu, protiv besnila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA