≫ 

Tri žene pokušale da uđu iz Srbije u Hrvatsku sa lažnim testovima na koronu

Osumnjičene su da su policajcima na graničnom prelazu Bajakovo dale lažne PCR testove

  • 0
Granični prelaz Batrovci - Bajakovo, granica, Srbija i Hrvatska Foto: Tanjug/Tanja Valič

Vukovarsko-srijemska policija uhapsila je juče tri hrvatske državljanke koje su pokušale da uđu u Hrvatsku s falsifikovanim negativnim testovima Instituta za javno zdravlje Srbije, piše Index.hr.

Devojke u dobi 22 i 23 godine sa splitsko-dalmatinskog područja i 42-godišnjakinja iz Istarske županije osumnjičene su da su policajcima na graničnom prelazu Bajakovo dale lažne PCR testove kako bi izbegle meru samoizolacije na adresi prebivališta.

Međutim, proverom je utvrđeno da je reč o falsifikovanim ispravama pa su uhapšene radi sprovođenja kriminalističke istrage te su nadležnom državnom tužilaštvu protiv njih podnesene krivične prijave redovnim putem, izvestila je policija.

Vukovarsko-srijemska policija razotkrila je i u petak dvojicu muškaraca i ženu koji su na graničnoj kontroli dali falsifikovane testove na kovid-19 Instituta za javno zdravlje Srbije kako bi u Hrvatskoj izbegli meru samoizolacije.

Video: Margaret ima devedeset godina i primila je vakcinu protiv korone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA