≫ 

Osumnjičeni za ubistvo monaha sekao se nožem kada su ušli da ga hapse: Detalji akcije u Banjaluci

D. Š. je pretio da će se ubiti, pa je sebe sekao nožem kada su uleteli da ga hapse

  • 2

U Banjaluci se danas prilikom hapšenja osumnjičenog za ubistvo monaha Stefana odigrala prava drama, jer je D. Š., za kojeg se veruje da je počinio stravičan zločin u manastiru Glogovac, sebe iskao nožem kada su policajci hteli da ga uhapse.

D. Š. je bio u bekstvu od ponedeljka, kada je monah u lokvi krvi pronađen u manastiru. Njega je policija danas uspela da locira u jednom motelu u Banjaluci, a prilikom pregovora o predaji, D. Š. je pretio da će se ubiti.

- Pokušali su ga da ga ubede da se preda, ali je odbio. Pretio je da će se ubiti nožem. Na teren su izašli pripadnici SAJ i pronašli ga u motelu “Nana”. Specijalci su brzo upali u sobu, a on je uspeo nožem da se poseče po nozi – rekao je ministar unutrašnjih poslova Davor Lukač.

D. Š. je hitno prevezen kolima Hitne pomoći u bolnicu.

Podsetimo, monah Stefan je ubijen u ponedeljak uveče u manastiru Glogovac kod Šipova. Monah je preminuo nakon što je iskravio zbog teških povreda koje su mu nanesene nožem u predelu grudnog koša.

Nakon urađene obdukcije, utvrđeno je da je monah dva puta nožem uboden u grudni koš. Nožem mu je probijena plućna arterija, zbog koje je ubrzo iskrvario.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dem

    9. decembar 2020 | 16:37

    Ne dajte da se ubije,nego u samicu dozivotno,belog dana da ne vidi nikada!!

  • Lejla

    9. decembar 2020 | 17:45

    Ništa mu se ne bojte...imao je vremena da presudi sebi...mada je presudio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA