≫ 

Policija izvršila uviđaj na mestu pada aviona na Kozari: Jedna komisija još nije formirana

Sportski avion, u kojem su bili pilot i operater, srušio se pre dva dana na području Kozare, a prevozio je vakcine za lisice

  • 0
Nestali avion, Kozara Kozara / Foto: MUP RS

Policija iz Gradiške je uz saglasnost dežurnog tužioca Tužilaštva BiH izvršila danas uviđaj na mestu pada aviona marke pajper na lokalitetu Crna lokva na Kozari, ali bez komisije za istraživanje vazduhopolovnih udesa jer nije formirana, saopštila je Policijska uprava Gradiška.

Na licu mesta pronađena su dva tela nastradalih, lična dokumenta i dva mobilna aparata. Obdukcija tela će biti izvršena u ponedeljak, 14. decembra, u prostorijama Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske, navodi se u saopštenju, prenosi Srna.

Iz gradiške Policijske uprave su naveli da su njihovi policijski službenici izvršili uviđaj na mestu pada aviona na lokalitetu Crna lokva u zaseoku Subotići, selo Kozara, grad Gradiška, uz saglasnost dežurnog tužioca Tužilaštva BiH i uz prisustvo dežurnog mrtvozornika Doma zdravlja Gradiška.

Napominju da su tela nastradalih uz pratnju policijskih službenika transportovana u prostorije gradskog groblja u Banjaluci.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Tužilaštva BiH.

Sportski avion, u kojem su bili pilot i operater, srušio se pre dva dana na području Kozare, a prevozio je vakcine za lisice.

U nesreći je stradao Igor I. iz Beograda i državljanka Rumunije koja je upravljala letelicom.

Video: Pronađena olupina nestalog aviona kod Prijedora, poginula oba člana posade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA