≫ 

Poznati rezultati obdukcije žrtava avionske nesreće kod Prijedora

Podsećanja radi, avion je nestao u četvrtak, ali zbog loših vremenskih uslova i magle, ostaci letelice pronađeni su u petak

  • 0
OStaci aviona Foto: atvbl.com

Za Irinu P. (31) iz Rumunije i Beograđanina Igora Ivanovića (34), koji su poginuli u četvrtak u padu sportskog aviona na Kozari, kobne su bile višestruke povrede tokom samog pada letelice, potvrdili su izvori "Nezavisnih".

Kako dodaju sagovornici tog portala, obavljena je obdukcija njihovih tela koja su bila ugljenisana.

- Oni su poginuli prilikom pada aviona, a potom je došlo do zapaljenja kerozina, pa su im tela ugljenisana - potvrdili su izvori "Nezavisnih".

Podsećanja radi, avion je nestao u četvrtak, ali zbog loših vremenskih uslova i magle, ostaci letelice pronađeni su u petak na nepristupačnom terenu u selu Subotići na Kozari.

Kako se navodi, Irina P pilotirala aviona, dok je Ivanović bio operater na operaciji oralne vakcinacije lisica protiv besnila. Prema nekim informacijama, avion je navodno udario u stenu.

Brojni policajci, pripadnici spasilačkih službi, lovci, lugari i meštani pretraživali su u četvrtak i u petak svaki pedalj zemlje, a podignuti su i dron i helikopter.

Video: Snimci iz helikoptera koji traga za nestalim avionom kod Prijedora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA