Eksplozija u Zagrebu: Usred noći bankomat raznet nepoznatim sredstvom, ne zna se ni šta je s novcem

Detonacija se desila oko 3.30 sati zorom

  • 1
Bankomat Foto: Pixabay

Bankomat PBZ-a u sklopu trgovine Konzum na Podsusedskoj aleji u Zagrebu našao se na meti nepoznatog lopova ili više njih koji su ga pod okriljem noći doslovno razneli.

Detonacija koja je uznemirila stanovnike zagrebačkog Podsuseda i okolnih naselja bila je jutros oko 3.30 sati, piše Jutarnji.

Iz PU zagrebačke kažu da je nepoznati počinitelj jutros pred zoru razneo bankomat nepoznatim sredstvom i da je kriminalističko istraživanje u toku kako bi se rasvetlile sve okolnosti nemilog događaja u kojem, srećom, niko nije stradao već je pričinjena materijalna šteta.

Također, nije poznato ni jesu li počinitelji iz bankomata išta uspeli da ukradu, ali se navodno na snimcima vidi delić akcije.

Prolaznici jutros s nevericom promatraju policijski uviđaj, a neki od njih su rekli kako nisu odmah shvatili da je bila eksplozija jer je celog jučerašnjeg dana po kvartu bilo bacanja pirotehničkih sredstava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOLE

    20. decembar 2020 | 23:16

    Od divne zemlje Yuge dobismo duvlji zapad, glad i bijedu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA