≫ 

Vučić otkrio kakvog je zdravstvenog stanja Dodik: "Poslali smo ekipu naših lekara"

Sve je spremno da Dodik bude prebačen u Beograd ako to bude potrebno, rekao je Vučić

  • 43

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da zdravstveno stanje srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika nije idealno, ali nije ni užasno.

- On je u Banjaluci, mi smo juče poslali ekipu naših lekara da se konsultuju i razgovarali su sa Dodikom. Pogledali su sve, pratimo u svakom trenutku, čujem se sa njim dva ili tri puta dnevno. Želim mu dobro zdravlje, ali ja nisam lekar da bih vam davao stručne analize, on se dobro drži ali nije stanje idealno, ako to tako mogu da kažem. Nije onakvo kakvo bismo mi voleli, ali nije ni užasno - rekao je Vučić i dodao da će on imati najbolju negu i da je sve spremno da on bude prebačen u Beograd ako to bude potrebno.

Podsetimo Dodik je primljen u Univerzitetski klinički centar RS pre dva dana zbog obostrane upale pluća, usled zaražavanja korona virusom. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coki

    23. decembar 2020 | 10:46

    Ima i tamo dobrih veterinara...

  • Ljikas

    23. decembar 2020 | 11:03

    Citam i ne verujem. Da li je stvarno tim lekara "ostavio" preko 9.000 ljudi po bolnicama u Srbiji da bi lecio jednog coveka, ko god to bio? Strasno. Ukoliko je stvarno neopohodno prebacite ga u Beograd ali ne dozvolite da zdravstveno stanje jednog coveka bude iznad svih ostalih.

  • ...

    23. decembar 2020 | 10:09

    Imaju oni svoje lekare u Bosni, a naši lekari trebaju našem narodu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA