≫ 

Reporter HRT izveštavao iz ruševina, pa pomenuo "četnike i kišu projektila"

On se javio iz Siska

  • 24

Hrvatsku je danas pogodio razorni zemljotres jačine 6,2 stepena Rihterove skale. Epicentar je bio nedaleko od Petrinje, gde su brojne građevine porušene, a stradalo je najmanje šest osoba.

Na društvenim mrežama širi se i jedan snimak reportera HRT-a uz Siska, koji se prilikom uključenja u program osvrnuo i na rat.

- Najstariji Siščani kažu da je ovo najteži dan u istoriji Siska. Kažu da i u Domovinskom ratu kada je svakodnevno kiša četničkih projektila padala po gradu da im nije bilo toliko teško jer tada su, kako kažu, znali odakle dolazi opasnost... - rekao je on tokom uključenja.

Da podsetimo, snažan zemljotres osetio se na gotovo čitavom Balkanu, ali i šire. Akcija spasavanja je u toku i trajaće i tokom noći.

Video: Akcija spasavanja oca iz zatrpanog automobila, sa njim bio i sin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    29. decembar 2020 | 20:47

    Evo, izvolite.. pa vi njih žalite!!!! Pljunu ti na sve, nije trebalo da ih oslobodimo pre 100 i više godina. Plakale su srpske majke i srpska deca i u Jasenovcu i tokom "Oluje" , pa ih niko ništa nije pitao. Ovo je prirodna katastrofa, a možda.. možda samo žanju žito koje su posejali.

  • Ilija Cvorovic

    29. decembar 2020 | 20:42

    Ustase su to

  • Зоран Ловћенац

    29. decembar 2020 | 20:42

    Багро незахвалнаа,докле више...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA