≫ 

Završena obdukcija stradalih u vikendici: "Za 37 godina rada nisam imao ovakav slučaj"

Istražitelji veruju kako je uzrok smrti osmpro mladih iz Posušja izduvni gas iz agregata

  • 1
Posušje Posušje / Foto: Klix.ba

Završena je obdukcija tela osmoro nastradalih u jučerašnjoj tragičnoj nesreći u Tribistovu kod Posušja, ali danas neće biti poznati rezultati obdukcije, rekao je u izjavi za Fenu dežurni tužilac Zapadnohercegovačkog kantona Borislav Čuljak.

- Napravili smo obdukciju svih osam stradalih i sada prikupljeni materijali idu na toksikološko veštačenje u Sarajevo. Tek nakon toga znaće se stvarni uzrok smrti tragično preminulih - rekao je Čuljak.

Dodao je kako ne očekuje da će sva potrebna veštačenja biti završena pre ponedeljka, piše Avaz.ba.

Kako se saznaje iz MUP-a ZHK, u toku su tehnička veštačenja u vikendici u Tribistovi kako bi se utvrdili detalji nesreće.

Istražitelji veruju kako je uzrok smrti osmpro mladih iz Posušja izduvni gas iz agregata.

U novogodišnjoj noći u strašnoj tragediji u Tribistovu u općini Posušje uslijed gušenja plinom u vikendici smrtno su...Posted by Slike društva Ovršeni on Петак, 01. јануар 2021.

I tužilac Čuljak je izuzetno potresen ovom nezapamćenom tragedijom. Kako je rekao, za 37 godina karijere nije imao ovakav slučaj.

Imao svam svakavih slučajeva, ali ovakav, sa ovolikim brojem mrtvih, nisam imao. Posebno me pogodilo to što je reč o mladim osobama, o 19-godišnjacima – kazao je on.

Podsećamo, nesreća u kojoj je ugašeno osam mladih života dogodila u novogodišnjoj noći u mestu Tribistovu, kod Posušja.U petak ujutro četiri ženske i četiri muške osobe, u dvadesetim godinama života, pronađene su mrtve u vikendici u kojoj su prethodnu noć slavili doček Nove godine.

Video: Sanitet se probijao kroz gužvu, a onda ugledao izbezumljenog oca kome se sin gušio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kris

    2. januar 2021 | 19:52

    Neka vam Bog podari najlepse mesto u raju. Saucesce porodicama! 💖

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA