≫ 

Emotivni oproštaj od stradalih u Posušju: "Doviđenja anđeli, čuvaće vas Stjepan kao gol svog kluba"

Zbog tragedije koja se dogodila u Posušju danas je u u Bosni i Hercegovini Dan žalosti

  • 5

Doviđenja anđeli...👼🏽Marija, Mia, Stipe, Ivane, Mirela, Žana, Stipe neka vas Bog dragi i anđeli čuvaju, a uz Boga i...Posted by HŠK Posušje on Петак, 01. јануар 2021.

Posušje je potresla velika tragedija zbog pogibije osmoro mladih od posledica gušenja plinom, a povodom ovog događaja oglasio se i prvoligaški klub iz ovog hercegovačkog grada.

Preminuli Stjepan Jukić (19) bivši je golman Posušja koji je za ovaj klub branio u omladinskoj ligi BiH Jug u kategorijima kadeta i juniora.

- Doviđenja anđeli... Marija, Mia, Stipe, Ivane, Mirela, Žana, Stipe neka vas Bog dragi i anđeli čuvaju, a uz Boga i anđele vaš prijatelj i anđeo Stjepan Jukić čuvat će vas, kao što je i čuvao gol svog fudalskog kluba iz Posušja - poručili su iz ovog kluba.

Zbog tragedije koja se dogodila u Posušju danas je u u Bosni i Hercegovini Dan žalosti, a ona je potresla i ceo region.

Podsećamo, u vikendici kod Posušja pronađeno je osam beživotnih tela mladih osoba koje su proslavljale Novu godinu. Pretpostavlja se da je uzrok smrti gušenje, ali zvanični uzrok biće poznat nakon uviđaja i obdukcije tela. Osam preminulih pronašle su osobe iz susedne vikendice koje su takođe slavile Novu godinu.

Video: Pronađeno pet leševa dece u stanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    2. januar 2021 | 23:09

    Nevina lica,mladost dobronamerna sastase se da se provesele , i ne sluteci da jutro nece docekati.srecno zaspali i utonuli u vecni san.nek pocivaju u miru🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

  • .....

    2. januar 2021 | 23:33

    POČIVAJTE U MIRU UDRUGOM ŽIVOTU MEDJU ANDJELIMA 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

  • Elena

    3. januar 2021 | 00:25

    Nenadoknadiv gubitak za Hercegovinu. Posušaci, neka vam vaša Gospa da snage da proživite dane koji su pred vama. A roditeljima, braći i sestrama stradalih ne postoje reči utehe. Posušje je ovih dana najtužnije mesto na svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA