≫ 

Dvostruko ubistvo u Zenici: Policija objavila fotografiju osumnjičenog turskog državljanina

Osumnjičen je državljanin Turske sa prebivalištem u Zenici

  • 6
Caner Taylan Foto: MUP Zeničko dobojskog kantona.

Zenička policija poziva građane da pomognu u pronalaženju izvršioca ubistva koje se dogodilo jutros u ulici Nikole Tesle kada je, kako piše “Avaz”, ubijen Ramiz Odobašić iz Zenice. U Zenici je nakon ovoga nađeno još jedno beživotno telo.

Prema rečima Aldine Alić, portparolke MUP-a ZDK, prema dosad prikupljenim saznanjima, postoje osnovi sumnje da se u vezu sa izvršenjem ubistva može dovesti Džaner (Fuat) Tajlan, državljanin Republike Turske, sa prebivalištem u Zenici.

- Službenici Sektora kriminalističke policije su dobili saglasnost dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona za javno objavljivanje fotografije navedenog lica, sa ciljem pronalaska istog. U vezi sa tim, dostavljamo fotografiju osumnjičenog lica, uz apel građanima da ukoliko raspolažu bilo kakvim informacijama koje mogu pomoći u pronalasku i lociranju istog, da o tome odmah obaveste najbližu policijsku stanicu besplatnim pozivom na telefonski broj 122 ili na broj 032/449-250 u Operativnom centru Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona - kaže Alić.

Ističe da se da se i drugo pronađeno telo, pronađeno u poslepodnevnim satima, takođe može dovesti u vezu sa osobom za kojom tragaju.

- Prilikom preduzimanja aktivnosti, u poslepodnevnim satima, u ulici Nikole Tesla, u dvorištu privatne kuće, pronađeno je još jedno beživotno telo muške osobe, koje se prema operativnim saznanjima može dovesti u vezu sa navedenim krivičnim delom i osumnjičenim licem - napominje Alić.

- Policija, u saradnji i pod nadzorom dežurnog tužioca nastavlja sa preduzimanjem mera i radnji iz svoje nadležnosti sa ciljem pronalaska osumnjičenog, kao i rasvetljavanja i dokumentovanja izvršenog krivičnog dela - kaže Alić.

Napominje da se sve aktivnosti preduzimaju u saradnji sa drugim policijskim agencijama u BiH, kao i OSA-om.

Video: Snimak sa lica mesta: Ubistvo i samoubistvo nasred ulice u Aleksincu, policija vrši uviđaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA