Muškarac u Slavoniji nagovarao decu da uđu u automobil, mališani sve ispričali roditeljima

Četvoro dece se poverilo roditeljima

  • 0
Kola auto magla lopov sumnjiva pratnja Foto: Shutterstock

Posle prijava nekoliko roditelja da je nepoznati muškarac nagovorio njihovu decu da uđu u njegov automobil, osječko-baranjska policija identifikovala je i uhapsila osumnjičenog, saopštila je policija u subotu.

Policijska uprava je od nekoliko roditelja dobila prijave da je 25. i 27. januara ove godine u ulici u jednom mestu u Osječko-baranjskoj županiji nepoznati muškarac zaustavio automobil i nagovorio njihovu decu da uđu u vozilo i krenu s njim, što su deca odbila i udaljila se. Četvoro dece se poverilo roditeljima, nakon čega su roditelji kontaktirali policiju, piše "Večernji.hr".

Policijski službenici nadležne policijske stanice odmah su preduzeli intenzivne aktivnosti na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica, a navodi dece su ubrzo potvrđeni, pa je nepoznati muškarac identifikovan i uhapšen 28. januara.

Protiv osumnjičenog je izvršeno kriminalističko istraživanje i osnovano se sumnja da je, na štetu četvoro dece, počinio krivično delo Pokušaj nezakonitog lišenja slobode.

Posle kriminalističke istrage, osumnjičeni je predat pritvorskom nadzorniku, a policija je protiv njega podnela krivičnu prijavu nadležnom državnom tužilaštvu, navodi osječko-baranjska policija.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA